Indretning, Soveværelset

Walk-in klædeskab/soveværelse

Walk-in klædeskab/soveværelse

Nogen gange har man bare brug for at dele et værelse op på en super smart måde. Har du f.eks. brug for at dele dit soveværelse eller et andet værelse op, så har jeg fundet denne lidt utraditionelle ide frem, som måske være noget for dig.

Ideen er forholdsvis enkel men sikke en effekt det giver:

Blog Bettina Holst-walk-in-closet-bedroom 2

Blog Bettina Holst-walk-in-closet-bedroom

Hvis du ønsker at lave noget lignende kan du se hvordan den er lavet her – jeg synes det er en super fed måde at opdele et rum. Kunne også være genial, hvis man f.eks. har 2 børn, der skal dele et værelse.

Håber du blev inspireret ?

Ideerne er i dette tilfældet ikke min egen – indlægget er blot ment som inspiration.

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 11/08/2014 kl. 10:10

  Uhh..!! Jeg har længe været vild med den turkis farve i indretningen, men ved ikke om jeg “tør”.
  Jeg ved godt, at det kun er maling og man altid kan male om, og det ser stang godt ud, men jeg tøver altså stadig… ;o)
  Og det er lidt nemmere at skifte en pude eller lign ud ikke..!!
  -Og hvis du ikke kommer af med dine Limited edition Ikea kataloger, hapser jeg gerne et.. ;o)

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 16:46

   JA det er nemlig kun maling. Ved godt at hvis det ikke blive som man troede, så skal man bruge tid igen, men hellere det end gå og bruge energi på OM det nu kunne blive pænt. Hvorfor ikke bare kaste sig ud i det ???. Skal man på den igen, så er man jo bare blevet en erfaring rigere og såååå lang tid af ens liv er det jo heller ikke 🙂 :-). Kast dig da for pokker ud i det. Tænk hvis det blev skide pænt og du blev glad hver gang du kiggede på den nye farve ! 🙂

 • Svar Anne Kaas 26/01/2018 kl. 02:58

  hej Bettina
  Dejlige input og inspirationer du altid skriver om. Jeg håber du vil hjælpe mig med vedr. et indlæg du havde helt tilbage den 10. aug. 2014 vedr. Walk in closet/skillevæg i soveværelset. I forb.m. artiklen gav du et link til at man kunne se, hvodan du havde lavet den – men siden viser error når man prøver.
  Håber du har et (andet/nyt) link du vil skrive til mig.
  Tak for skønne artikler og DIY’er – og på forhånd tak idet jeg virkelig håber du kan hjælpe…. 🙂

 • Svar Anne Kaas 26/01/2018 kl. 02:59

  https://www.pinterest.dk/pin/387098530462500388/

  mig igen – har lige sendt dig linket som jer har brugt.

  • Svar bettinaholst 27/01/2018 kl. 14:34

   Åhh ja det er det der sker nogen gange – ideen er desværre ikke min egen, så der hvor jeg dengang fandt ideen – har vedkommende nu slettet indlægget. Tak for det andet link, måske kan de hjælpe andre videre med andre ideer også 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.