Kom indenfor, Mine projekter, Vægge

Vores turkisgrønne gulv

Vores turkisgrønne gulv

Turkisgrønt gulv. Kan man det ?

Jamen det kan man da. Man kan nemlig lige præcis det man vil i sit hjem.

I har givet udtryk for, at I gerne vil se mere fra mit hjem. Idag tar jeg dig derfor med indenfor på 2. sal, hvor vi har ét stor rum.

Vores hems/gæsteværelse.

Har du fulgt med længe, ved du måske, at jeg er ret glad for hvid, sort og grå som de primære farver herhjemme. Så tilsættes der puder og tæpper i dæmpede eller farverige farver efter humør.

Men.lige.præcis.i.gæsteværelset.har.jeg.givet.den.gas.med.farven.

Bettina Holst Blog my home 12

Bettina Holst Blog my home 13

Bettina Holst Blog my home 15

Bettina Holst Blog my home 16

Sidste år malede jeg gulvet i denne helt fantastiske farve. Total middelhavs stemning er der oppe under taget. I Haslev. Man bliver i så godt humør af at være i det rum. Det er ikke en farve jeg ville vælge på stuegulvet, men heroppe må den gerne være. Jeg synes at det er fedt at have et rum, hvor man kan sprælle uden man får total pip af at skulle se på det hele tiden !

Jeg er tilhænger af at turde prøve.

Gider ikke tænke, tænke, tænke tingene ihjel.

Jeg prøver det af. Og.så.er.det.jo.bare.maling. Hvad kan der ske…andet end du skal male igen.

Men hey, så er det prøvet af og man behøver ikke bruge krudt på istedet at tænke over det i 100 år (eller deromkring); “hvis nu og såfremt og måske…og uhhh nej”.

Just do it 🙂

Klik her hvis du vil se før/efter billeder af hemsen som blev malet i februar sidste år. I linket finder du også farvekoden til gulvet.

14 dage senere tegnede jeg så med frihånd på endevæggen

Det spraglede kludetæppe fandt jeg i vores Netto, nedsat til 60 kr. Sengetæppet er 2-farvet og mørkrosa på den anden side. Det er fra HAY.

Hva´ så ….fik du kaffen galt i halsen ?…hehhee.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

17 Kommentarer

 • Svar hanne Rimmen 26/05/2014 kl. 17:16

  Jeg er 100% vild med det rum.
  Det er simpelthen LÆKKERT !!!
  mums <3

  • Svar bettinaholst 27/05/2014 kl. 09:42

   Mange tak Hanne 🙂 – jeg siger dig, hvis man har en “dum” dag, skal man bare ligger deroppe i 5 min, så er den sag klaret ! 🙂

 • Svar Pernille 26/05/2014 kl. 18:05

  Det er så pænt!! Sikke en stemning det giver 🙂

  • Svar bettinaholst 27/05/2014 kl. 09:44

   Mange tak Pernille 🙂 – har man ikke råd til at rejse, så kan man jo bare gå herop og lege at man er ved middelhavet. Kan virkelig anbefale at have et rum, hvor man tør lege ! :-). Og hey…det er jo trods alt bare maling, så gider man det ikke mere, tja..så er det jo bare en ny farve 🙂

 • Svar Pia H 26/05/2014 kl. 19:58

  Hold nu kæft!!! Inviter mig til en overnatning i dit gæsteværelse… og du ville ikke få mig at se… overhovedet 😀 Det er så ovenud lækkert!!!

  • Svar bettinaholst 27/05/2014 kl. 09:45

   Hahaaa Pia, jamen du skal da være velkommen. Man ligger så godt kan jeg afsløre. Alle der overnatter er overrasket over stilheden og roen og kommer veludhvilet ud af rummet 🙂

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 26/05/2014 kl. 21:05

  Jeg ville ikke selv have valgt farven, men hold k… hvor ville jeg ønske at jeg turde.
  Det ser super fedt ud, og farven giver SÅ meget til rummet.

  • Svar bettinaholst 27/05/2014 kl. 09:47

   Mange tak 🙂 :-). Jeg har jo den tilgang til tingene, at jeg bare handler på en ide. Skal se ideen i virkeligheden. OG så er det jo bare maling. Kan heldigvis altid males over. MEN det bliver denne dog ikke foreløbig. Det er virkelig et rum der gør en i godt humør. Jeg kan anbefale at have sådan et “legerum” 🙂

 • Svar Interiorwise 26/05/2014 kl. 22:48

  Hej Bettina! Vil bare sige thumbs up for at turde 🙂
  Farver er jo helt ved at uddø i trends og tendenser, jeg er en stor fortaler for at sprænge rammer og prøve grænser med indretning – jeg er selv interiør blogger og gør en dyd af at gøre op med trends, og gå for det sjove og personlige! 🙂 Dejligt at blive inspireret!
  Bedste hilsner, Danielle

  • Svar bettinaholst 27/05/2014 kl. 09:52

   Mange tak Danielle for dine søde ord ! 🙂 🙂 – ja der er godt nok meget sort, grå og hvid for tiden OG mange ens stuer, når man følger folk på Instagram, Blogs mv så jeg kan godt lide at gå mod strømmen nogen gange og prøve nogle ting af. Farven jeg har i vores køkken er heller ikke en man ser ret mange steder. Det kan sgu også blive for ens og kedeligt i længden. Og nu er jeg sådan indrettet at jeg bare kaster mig ud i ideerne. Jeg går ikke og tænker ret længe over om det nu….bla bla. Jeg VIL se min ide ført ud. Og som jeg også svarer de andre, så hey…det er jo bare maling. Når jeg bliver træt af det, så maler jeg det bare i en anden (festlig) farve 🙂

 • Svar DorteS 26/05/2014 kl. 23:10

  Skønt skønt rum, hvor man virkelig får lyst til at slappe af og hygge 🙂

  • Svar bettinaholst 27/05/2014 kl. 09:53

   Mange tak Dorte 🙂 – ja jeg er selv vild med det. Det passer så godt hertil dette rum og så synes jeg det er SÅ fedt, at se folk reaktion, første gang jeg viser rundt i vores hus. Ingen forventer det (medmindre de selvfølgelig følger med på bloggen…heheh) 🙂

 • Svar Marianne 05/06/2014 kl. 18:31

  jeg gad altså godt bo en nat på dette lækre værelse 🙂 …. jeg er toaltalt vild med det turkise gulv ….
  kh

  • Svar bettinaholst 06/06/2014 kl. 00:07

   Må indrømme, at jeg selv er temmelig begejstret for det gulv. Man blir bare i så godt humør 🙂

 • Svar Hverdagsglimt…og en bid af haven | Bettina Holst Blog 08/06/2014 kl. 20:34

  […] en gammel jern sag fra Bilka til 700,- kr. Løberen købte jeg i Netto i forrige uge til 60,- kr. Jeps jeg købte også et til vores gæsteværelse. Det var så billigt at jeg måtte have et […]

 • Svar Make-over i vores gæsteværelse vol. 1 19/01/2016 kl. 17:33

  […] Hvis du vil se den allerførste forandring fra hvidt gulv til turkis, er det i dette indlæg det sker. Du kan også se mere fra det i dette indlæg. […]

 • Svar Indretning med duft af kvinde - Bettina Holst Blog 13/09/2018 kl. 13:21

  […] kan se før/efter billeder fra projektet turkisgrønt gulv her og mere her efter jeg tegnede på væggen også. Det bliver i øvrigt i samme omgang malet over og en ny tegning skal […]

 • Smid mig en Hilsen