Kom indenfor, Vores have

Vores terrasse – før/efter

Vores terrasse – før/efter

Så er der nyt fra vores terrasse !

En af året første opgaver, var at samle nogle nye plantekasser fra coop.dk. Dem vender jeg lige tilbage til.

Lad mig istedet starte med vores terrasse gulv.

For 2 år siden olierede vi det nemlig sort.

Men.

Det holdt faktisk kun i 1 år før det begyndte at krakelere voldsom sidste år (sommer nr. 2). Gab. Sidste år så terrassen derfor herrens ud, for der tog krakeleringen virkelig til gennem sommeren.

Om det er olien`s skyld eller vores egen ved vi ikke. Umiddelbart gætter jeg på, at det er vores egen skyld, for vi valgte nemlig kun at give det 1 lag for 2 år siden.

Vi måtte igang igen:

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 1

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 2

I know.

Det dur slet slet ikke. Alt der males skal som minimum have 2 gange, men for en gang skyld sprang vi over hvor gærdet var lavest.

Det straffes man altså for. Hvis du vil se hvordan terrassen dengang så ud – altså før/efter billeder af første runde, så kig med her.

Men da det ikke dur med et krakeleret terrassegulv, så var der ingen vej udenom og vi måtte på den igen !

Muren blev iøvrigt først vasket grundigt ned inden vi gik igang med gulvet. Muren fik 2 gange med denne pudsmaling.

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 3

Tilbage til gulvet.

Først blev det slebet grundigt med sandpapir og så fik det 2 gange med den samme samme olie som sidst (se spanden et par billeder længere nede). Så må tiden vise om det holder lidt længere end kun 1 år. Jeg nægter i hvert fald at male terrassegulv 1 gang om året. Er det tilfældet er det helt sikkert olien, der ikke er god nok.

Men lad os give det en chance mere, nu hvor det har fået 2 gange. Her ser du hvordan slemt det er inden vi gik igang med runde 2 med oliering af gulvet. Til højre er det blevet slebet (til venstre ikke).

Virkelig slået tilbage til start med det her gulv:

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 4

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 5

Her ser du gulvet efter at vi (læs min mand) har slebet på det i flere timer med sandpapir:

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 6

Gulvet er slebet og det er nu klar til endnu en ny omgang olie. Behøver jeg at nævne, at det var 25 grader den dag og ingen vind ?

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 7

Okay.

Terrassen fik de 2 lag ny olie, med en dags mellemrum. Farven hedder B 10 Svart og den er fra Beckers.

Så kom vi til den sjove del – nemlig at indrette terrassen igen.

De sidste 2 år har vi haft vores palle lounge. Kan du huske den ?. Ellers sving forbi dette indlæg om hvordan terrassen så ud med palle loungen.

I år skulle der ske noget andet.

Jeg har længe drømt om et lounge sæt i flet (vedligeholdelses frit selvfølgelig) og da vi pludselig faldt over et lagersalg med 50% rabat slog vi sgu til !. Sættet incl. de rå fede beton borde ankom for små 3 uger siden og nøøøøj hvor har vi været glade for det.

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 16

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 15

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 14

Herhjemme planlægger vi et par projekter af gangen. Kigger på økonomien, ser hvad der er råd til i det pågældende år. I år er vores feriepenge og opsparing altså øremærket til haven (loungemøbler, nye planter/bede m.v.).

Og ja vi holder sommerferie på matriklen i år *og spiser masser af havregryn 😉

I forbindelse med at vi skulle have lounge møbler, ville jeg have terrassen “rammet ind” med blomsterkasser med blomstrende buske. Blomsterkasser a la vores fås mange steder, men det billigste sted var altså hos Coop. Du finder dem her.

Jeg plantede 2 buske i hver og ideen er, at de skal klippes til løbende, så de ikke bliver 2 meter høje. På billederne er de allerede vokset mellem 10-30 cm. !

På 1 måned.

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 9

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 12

Idag kl. 7.55 kom fragtmanden så med en ny parasol. Jeg ville have en på minimum 4 meter i diameter, så jeg måtte tage min ven “Google” i hånden og gå på jagt. Og hvor endte jeg henne ? – hos Coop. Igen.

Og for at det ikke skal være løgn, købte jeg en på 5 meter i diameter.

5 meter !

Bum.

Og den kom som lovet idag. Og allerede fra morgenstunden. Yeah.

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 10

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 11

Blog Bettina Holst Terrasse før-efter Coop 13

Blog Bettina Holst Terrassen før-efter Coop 18

Den er dæleme stor skulle jeg hilse og sige. Men lige som jeg forestillede mig.

Jeg er SÅ forelsket.

Den rammer hele terrassen så smukt ind og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at bruge rigtig meget tid herude nu.

Endelig.

Endelig er jeg glad, sådan rigtig glad for vores terrasse. 4 år efter vi købte huset.

Jeg håber du kunne lide indlægget og måske fandt du lidt inspiration fra vores terrasse ?

Kærligst Bettina

….

EDIT 7.6.2016: I forbindelse med et spørgsmål fra Rikke i kommentarfeltet, smider jeg lige mit svar ind i indlægget her også. Rikke spørger hvad jeg gør rent praktisk med alle de ting vi har på terrassen – tager jeg puder, lanterne m.v. ind hver aften ?.

NEJ, det gør jeg ikke. Alle puder og hynder er bare ude om natten, så længe vi har sommer og tørt vejr som nu, både om dagen og om natten. Ja duggen falder på hynderne om natten, men igen… med dette vejr er det helt tørt igen inden kl. 10.00. Lover de regn, så har vi èt kæmpe overtræk til møblerne, hvor alle hynder og puder ligger gemt under også. Betonbordene står ude i al slags vejr. Det er bedst lige at give dem en gang voks, så holder de sig smukke meget længere. Tæppet er et inden- og udendørstæppe. Det er fra Ikea og vi har i 2 år haft ialt 3 udenfor uden at de har ændret sig. De er geniale. 

Jeg har tænkt meget over, at det ikke må være dødens pølse, at have en stue udenfor, så alle lanternerne er lavet i plastisk (det er iøvrigt solcellelamper og lyser a la stearinlys når mørket falder på). De runde hvide lamper er fra Ikea (Solvinden) og er ligeledes solcellelamper. De er lavet i noget stof, der tåler at være ude i sol og regn, så faktisk har det vist sig, at det ikke spor besværligt at have en stue udenfor. De hvide runde solcellelamper har vi iøvrigt ialt 8 af hængende rundt omkring i træer mv. og det er voldsomt hyggeligt når det bliver mørkt.

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

….

Indlægget indeholder sponsorede links (dog ikke parasollen – den er for egen regning). Du kan læse om min reklamepolitik her.

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

69 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 06/06/2016 kl. 13:47

  Ja, der kan I jo flytte ud til sommer – på den skønne terrasse. Hvor flot et resultat efter så imponerende et arbejde. 🙂

  • Svar bettinaholst 06/06/2016 kl. 14:11

   Tak Karina – du kan tro vi kommer til at opholde os der tit – især hvis sommeren varer ved som nu <3

 • Svar Maja 06/06/2016 kl. 14:03

  Ej, hvor er det godt nok blevet flot!

  Og har du selv lavet de seje beton-borde? 😉

  Sommerhilsener,
  Maja

  • Svar bettinaholst 06/06/2016 kl. 14:13

   Tak Maja 🙂

   Nej jeg har ikke lavet dem selv. Selvom jeg godt kan lide at lege med beton, så fulgte de med loungesættet 🙂

 • Svar Channie 06/06/2016 kl. 15:36

  Ser super godt ud! Hvor er lounge sættet fra?

  • Svar bettinaholst 07/06/2016 kl. 07:16

   Tak Channie – det er fra Idemøbler 🙂

 • Svar Charlotte 06/06/2016 kl. 20:37

  Hold da helt op, hvor ER det blevet flot..!!
  Sådan helt sydlandsk stemning, og flot indramning af terrassen med blomster kasserne..
  Der kan man da godt leve hele sommeren, om vejrguderne tillader det. ;o)

  • Svar bettinaholst 07/06/2016 kl. 07:17

   Tak Charlotte 🙂 – er også meget glad for resultatet og jeg glæder mig til at tilbringe en forhåbentlig meget laaang og varm sommer lige der. Det har taget sin tid at komme dertil, men nu er vi tilfredse, så pyt med at vi skal leve af havregryn resten af sommeren 😉

 • Svar Rikke Andersen 07/06/2016 kl. 09:38

  Hvor er det blevet flot!
  Jeg har et praktisk spørgsmål 🙂 Det ser jo så fint indrettet ud med puder, lamper, nips og gulvtæppe. Nærmest som en hel stue udenfor. Hvor meget lader du stå fremme i det daglige, og hvor meget bliver gemt væk, når det ikke er i brug?
  Med venlig hilsen Rikke

  • Svar bettinaholst 07/06/2016 kl. 13:28

   Tak Rikke <3

   Har selv gjort mig mange overvejelser omkring dette, da det jo ikke skal være alt for besværligt. Gider ikke bruge en halv time hver dag på at tage ind/ud. Faktisk lader jeg det hele være udenfor nu hvor vejret er så godt hver dag (jeg tager altså ingen puder ind). Er der udsigt til regn, smider vi et kæmpe betræk over loungesættet med alle puderne under. Betonbordene står bare ude, hvis det regner. Tæppet er et udendørstæppe og tåler også vand. Lanternerne er lavet i plastik og er solcellelamper, så de står også ude. De runde hvide solcellelamper, der hænger rundt omkring er ligeledes lavet til udendørs brug (stoffet er sådan lidt plastikagtigt), så jeg har virkelig tænkt over tingene og fundet noget, der kan tåle at være udenfor i al slags vejr, så det har faktisk vist sig at være ganske ubesværet med den udendørs stue 🙂

   • Svar Rikke Andersen 07/06/2016 kl. 13:49

    Tak for det gode svar på mit kedelige og praktiske spørgsmål 🙂
    Vi er nok over-forsigtige, når vi sirligt gemmer vores væk under presenning. Det er jo slet ikke hyggeligt at se på, og det er så besværligt at pakke ud og ind, så vi helt glemmer at bruge vores ellers så fine terrasse. Nu skal det pakkes ud permanent, indrettes til hygge og bruges! Og hvis møblerne bliver lidt mere slidt af det, så er det måske også det værd – istedet for at stå fint men gemt væk.

    • Svar bettinaholst 08/06/2016 kl. 10:22

     Velbekommen – du spørger endelig – og du har fat i det rigtige. Terrassen skal da for pokker bruges 🙂

     Jeg besluttede at nu s.k.u.l.l.e terrassen dæleme bruges og det fungerer rigtig fint, netop fordi de fleste ting faktisk er til udendørsbrug – selv tæppet. Betrækket til møblerne er lagt på på 5 min. så ingen problemer der. Tror også det handler meget om ens indstilling. Bare tænkt på hvor lidt tid det tager at arrangere kontra hvor mange timer`s glæde man kan få på bare en dag ! <3

 • Svar Lisbeth Nielsen 07/06/2016 kl. 18:58

  Det ser vildt hyggeligt ud og jeg forstår godt at du er rigtig glad for terrassen:-)

  • Svar bettinaholst 08/06/2016 kl. 10:25

   Mange tak Lisbeth 🙂 – i går lå jeg 1 time om eftermiddagen og læste i en god krimi på sofaen under parasollen. Kæmpe kvalitetstid mens fuglene pippede og solen varmede og når jeg kiggede op fra bogen, så jeg rundt på vores fine terrasse og bare nød det i fulde drag – alene den ene time var allerede det hele værd ! 🙂

 • Svar Et uderum i glas og beton - inspiration - Bettina Holst Blog 02/07/2016 kl. 08:10

  […] På vores terrasse har vi 3 runde betonborde som du kan se i dette indlæg. […]

 • Svar Kom med udenfor - før/efter - Bettina Holst Blog 26/09/2016 kl. 15:12

  […] Holy moly det er godtnok dyrt at anlægge have (jeg ved det egentlig godt, men bliver alligevel overasket hver gang jeg står foran kasseapparatet på planteskolen), så vi snupper have projekterne bid for bid. Sparer op (øremærker penge) til hvert projekt. I år brugte vi bla. feriepengene + opsparing til at købe terrassemøbler – det kan du læse …. […]

 • Svar Jeg inviterer dig udenfor i vores gårdhave - Bettina Holst Blog 04/10/2016 kl. 09:39

  […] Det er faktisk først rigtig lykkedes mig i år at skabe den stemning jeg virkelig længtes efter, efter jeg flyttede palle møblerne om i gårdhaven. Det gjorde jeg efter vi købte de nye lounge møbler til vores træterrasse. Du kan læse om terrassen her. […]

 • Svar Kom med udenfor - Bettina Holst Blog 04/11/2016 kl. 10:43

  […] Det er faktisk først rigtig lykkedes mig i år at skabe den stemning jeg virkelig længtes efter, efter jeg flyttede palle møblerne om i gårdhaven. Det gjorde jeg efter vi købte de nye lounge møbler til vores træterrasse. Du kan læse om terrassen her. […]

 • Svar Smukke nyheder fra Coop - Bettina Holst Blog 27/02/2017 kl. 17:01

  […] flere af deres produkter – specielt møblerne fra Fdb er jeg tosset med – og vores ultra fede og giga parasol, som bringer stor glæde på terrassen om […]

 • Svar Terrassen i baghaven vol 3 - Bettina Holst Blog 30/06/2017 kl. 16:28

  […] anden terrasse (som ligger i forlængelse af vores stue) bag ved dig og som du iøvrigt kan se før/efter billeder af i dette indlæg. Hvis du så forestiller dig, at du går fremad mod den nye terrasse og går til højre, når du […]

 • Svar Therese 01/08/2018 kl. 09:25

  Bettina, den er den hyggeligste terrasse jeg længe har set. Du er genial. Følger dig straks.
  kh Therese Slagelse.

  • Svar bettinaholst 02/08/2018 kl. 08:59

   Tusind tak Therese – det er jeg dæleme glad for at høre 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Therese 02/08/2018 kl. 09:08

  hej igen.
  Min mand er lidt med på ideen om vi skal lave noget lignende. Søde dig … hvor er tæppet fra og er det et rigtigt ude tæppe?
  god dag.
  Knus Therese Slagelse

  • Svar bettinaholst 02/08/2018 kl. 15:38

   Hej Therese

   Tæppet er fra Ikea. Vi har 3 i den største størrelse 200×300, men de har dem også mindre. Vi har dem så også i 2 forskellige farver (beige og mørkegrå) og de holder sig super flot, så dem kan jeg sagtens anbefale. Tages de ind om vinderen, så kan de sagtens holde mange somre. Vi kører vi på 3. år med dem. De grå mister lidt farve efter nogle år men de er stadig super flotte. Tæppet hedder MORUM.

   Kh Bettina

   • Svar Mette 18/04/2020 kl. 18:54

    Hejsa, lige faldet over din super skønne oase. Vil høre om du kan fortælle hvilke planter du har i kasserne?
    Mvh
    Mette

    • Svar bettinaholst 25/04/2020 kl. 12:38

     Hej Mette

     Der er Spiræaer i af forskellige typer 🙂

     Sidste år valgte vi dog at plante dem ud i haven, så de kunne få lov at vokse sig store. Jeg har endnu ikke besluttet mig for hvad der skal i i år.

     Kh Bettina

 • Svar Berit Klejnstrup 15/05/2019 kl. 18:50

  Hej.
  Fin terrasse 😊 de fine solcellelamper fra IKEA – hvad hænger de i? Jeg tænker på den der jern-pind den ene hænger i – hvor er den købt? Lige sådan en mangler vi 😊

  • Svar bettinaholst 22/05/2019 kl. 15:20

   Hej Berit

   Ja det er solcellelamper fra Ikea 🙂 – de hænger i kroge jeg fandt for mange år siden i et havecenter. Ved desværre ikke hvor de fås henne nu (mit havecenter har dem i hvert fald ikke mere) :-/

   Kh Bettina

 • Svar Sif 04/03/2021 kl. 21:56

  Fin terrasse, skal selv i gang med at lave ny. Hvad er målene. Specielt hvor dyb er den.

  • Svar bettinaholst 27/04/2021 kl. 18:50

   Vores terrasse er 4,5 x 7 meter (uden trappedelen) 🙂

 • Svar 琳达技术员 30/07/2023 kl. 18:11

  I got this site from my pal who informed me concerning this web site and now this time I am visiting this website and reading very informative posts here.

 • Svar delaremontnika.ru 03/08/2023 kl. 00:15

  My spouse and I stumbled over here different website and thought I might as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to finding out about your web page for a second time.

 • Svar daachnik.ru 04/08/2023 kl. 00:04

  Hey! I know this is kind of off-topic but I had to ask. Does running a well-established blog like yours take a lot of work? I’m completely new to blogging but I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and views online. Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!

 • Svar twitch.tv 04/08/2023 kl. 07:28

  Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 • Svar перетяжка мягкой мебели 04/08/2023 kl. 22:34

  Your style is very unique compared to other people I have read stuff from. Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.

 • Svar купить гостиничный чек в москве 04/08/2023 kl. 23:17

  Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say you have done a fantastic job with this. In addition, the blog loads extremely fast for me on Opera. Outstanding Blog!

 • Svar daachkaru 07/08/2023 kl. 09:14

  Inspiring quest there. What occurred after? Thanks!

 • Svar xxxx com video 07/08/2023 kl. 14:44

  Hello there, simply turned into aware of your blog thru Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate when you continue this in future. Lots of folks might be benefited from your writing. Cheers!

 • Svar glavsadovnik.ru 10/08/2023 kl. 05:05

  Wonderful goods from you, man. I’ve have in mind your stuff prior to and you’re simply too great. I really like what you’ve received here, really like what you’re stating and the best way through which you are saying it. You are making it entertaining and you still take care of to stay it smart. I can not wait to read far more from you. This is actually a great website.

 • Svar myinfodacha.ru 11/08/2023 kl. 00:56

  You really make it seem so easy together with your presentation however I find this topic to be really something which I feel I would never understand. It sort of feels too complicated and very wide for me. I am looking forward on your next post, I will try to get the hang of it!

 • Svar раскрутка сайта в google 12/08/2023 kl. 00:18

  you are in point of fact a just right webmaster. The web site loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you have performed a magnificent activity in this topic!

 • Svar daachka.ru 16/08/2023 kl. 08:52

  hey there and thank you for your information I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise some technical issues using this site, since I experienced to reload the site many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Make sure you update this again soon.

 • Svar daa4a.ru 16/08/2023 kl. 09:33

  Quality posts is the main to be a focus for the users to visit the site, that’s what this web site is providing.

 • Svar частный эротический массаж Москва 16/08/2023 kl. 21:28

  Для вас частный эромассаж в Москве с бассейном

 • Svar animal xx 17/08/2023 kl. 16:09

  Good way of explaining, and pleasant article to take information regarding my presentation subject matter, which i am going to convey in institution of higher education.

 • Svar ремонт окон цены,пластиковые окна ремонт и регулировка 21/08/2023 kl. 08:37

  Excellent blog here! Also your website quite a bit up fast! What host are you the use of? Can I am getting your associate link on your host? I desire my website loaded up as fast as yours lol

 • Svar ремонт стеклопакетов в смолевичах 21/08/2023 kl. 21:32

  If you are going for best contents like me, simply go to see this website every day because it provides quality contents, thanks

 • Svar фитнес тренер обучение 22/08/2023 kl. 16:19

  What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & assist other users like its helped me. Good job.

 • Svar фитнес тренер обучение 22/08/2023 kl. 17:24

  With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any solutions to help reduce content from being ripped off? I’d genuinely appreciate it.

 • Svar xxx sex animal movies 24/08/2023 kl. 17:36

  Hey very interesting blog!

 • Svar daachka.ru 26/08/2023 kl. 03:14

  This website definitely has all of the information I wanted about this subject and didn’t know who to ask.

 • Svar bezogoroda.ru 29/08/2023 kl. 01:45

  My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 • Svar химчистка дивана на дому в борисове 01/09/2023 kl. 21:37

  Your way of explaining all in this post is really nice, all can without difficulty know it, Thanks a lot.

 • Svar химчистка диана цены на услуги жодино 01/09/2023 kl. 23:18

  This article is truly a good one it helps new web viewers, who are wishing for blogging.

 • Svar sadovoe-tut.ru 07/09/2023 kl. 01:58

  I used to be recommended this website by means of my cousin. I am not sure whether this publish is written by means of him as no one else recognize such specific approximately my difficulty. You are wonderful! Thank you!

 • Svar agrosadovnik.ru 07/09/2023 kl. 02:18

  I know this web site provides quality dependent articles and additional information, is there any other web site which offers these stuff in quality?

 • Svar гостиничные чеки москва купить с подтверждением 12/09/2023 kl. 11:01

  It’s remarkable to pay a visit this web site and reading the views of all mates regarding this piece of writing, while I am also eager of getting familiarity.

 • Svar гостиничные чеки мск 13/09/2023 kl. 01:27

  Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.

 • Svar отчетные документы за проживание 13/09/2023 kl. 08:03

  Can you tell us more about this? I’d love to find out more details.

 • Svar ogorodkino.ru 14/09/2023 kl. 07:22

  This is a topic that’s close to my heart… Cheers! Where are your contact details though?

 • Svar сделать чек на гостиницу 14/09/2023 kl. 08:28

  I constantly spent my half an hour to read this website’s articles or reviews everyday along with a cup of coffee.

 • Svar купить чеки на гостиницу в москве 14/09/2023 kl. 23:16

  I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from. kudos

 • Svar гостиница с отчетными документами 15/09/2023 kl. 06:54

  What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & assist other users like its helped me. Good job.

 • Svar how to speed up link indexing 17/09/2023 kl. 11:45

  Appreciating the time and energy you put into your website and in depth information you present. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 • Svar где сделать в москве гостиничные чеки 20/09/2023 kl. 09:04

  Hey there, You have performed an excellent job. I will definitely digg it and for my part recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this web site.

 • Svar infoda4nik.ru 20/09/2023 kl. 20:51

  Every weekend i used to go to see this site, as i want enjoyment, as this this web site conations truly nice funny data too.

 • Svar Купить алкоголь с доставкой Екатеринбург 21/09/2023 kl. 18:34

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • Svar zoritoler imol 21/09/2023 kl. 19:06

  Some truly prime articles on this site, saved to my bookmarks.

 • Svar Доставка алкоголя Екатеринбург 21/09/2023 kl. 19:34

  Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you taking the time and effort to put this information together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 • Smid mig en Hilsen