Blog-Bettina-Holst-vores-nye-hæve-sænkebord-9
Kom indenfor

Vores nye hæve sænkebord

Vores nye hæve sænkebord

//Indeholder reklame

I forlængelse af indlægget fra igår, hvor jeg inviterede indenfor i vores gæsteværelse, vil jeg idag invitere indenfor i det værelse, der støder lige op til. Nemlig vores kontor. For at komme ind på kontoret skal man igennem gæsteværelset. Det fungerer fint for os, men ellers kan gennemgangsværelser godt være lidt trælse, men det må så være charmen for et hus fra 1924.

Indtil for 1 uge siden havde vi et temmelig primitivt bordarrangement på kontoret, som jeg havde lavet ud af mdf plader – det viste sig dog, at jeg havde valgt en tykkelse, der var lige i underkanten tynd, så da computeren kom op hang bordet en anelse på midten (men nok til at jeg kunne se det…. og var småirriteret over det), men ikke desto mindre levede jeg med det i godt 3 år.

Men.

Det er slut nu for det smukkeste smukkeste smukkeste hæve sænkebord er nu flyttet ind.

Fik jeg skrevet at det er smukt ?

Arhmen altså der er ikke et øje tørt. Seriøst. Jeg er v.i.l.d med det. Hver morgen siden det flyttede ind har jeg været forbi kontoret for lige at ae lidt på det !

Den får vitterligt min varmeste anbefaling. Og det mest fantastisk er at ikke 2 hæve sænkeborde bliver ens, da det er håndlavet af gamle gulvbrædder. Hæve sænkebordet hedder Copen-table og er fra firmaet www.3rkontor.dk som har masser af andre brugte hæve sænkeborde. Ja faktisk har de mange andre brugte kontormøbler også (se mere på de enkelte links).

Kom med indenfor og se vores nye hæve sænkebord:

ores-nye-hæve-sænkebord-2

ores-nye-hæve-sænkebord-2

ores-nye-hæve-sænkebord-4

ores-nye-hæve-sænkebord-5

ores-nye-hæve-sænkebord-6

ores-nye-hæve-sænkebord-7

ores-nye-hæve-sænkebord-1

Blog-Bettina-Holst-vores-nye-hæve-sænkebord-9

Jeg har også et hæve sænkebord i mit atelier, som jeg købte for 1 år siden (købt brugt) men det når ikke dette til sokkeholderne.

Vores nye hæve sænkebord – Copen table – er simpelthen lavet af materialer, der under normale omstændigheder ville være smidt ud. Jeg er vild med den tanke. Genbrug når det er allerbedst !. Stellet er brugt men selve bordpladen er lavet af gamle massive gulvbrædder, der er behandlet 3 gange for at genfinde autenciteten i det gamle træ.

Åhh jeg er virkelig forelsket. Jeg nøjes mest med bare at beundre det og ae lidt på det hver morgen, for kontoret er mest min mand`s domæne, da jeg jo til dagligt mest sidder i atelieret. Han elsker en lille god sjat whisky, når han bla. sidder og ser fodbold, så i forbindelse med det nye hæve sænkebord flyttede jeg hans barbord op på kontoret (ligger på 1. sal).

Og JA han er forvist til kontoret, når han skal se fodbold 😉

Det næste store ønske er en ny computer (gerne en Mac, så jeg kan slippe for alle de mega træsle ledninger (hader ledninger….og bananfluer). Men ny computer står længere nede på listen end nyt hegn og ferie, så det bliver ikke foreløbigt.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Indlægget er lavet i samarbejde med www.3rkontor.dk – du kan læse min reklamepolitik her.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg