Vores gæsteværelse - kom indenfor 6
Inspiration, Kom indenfor

Vores gæsteværelse – kom indenfor

Vores gæsteværelse – kom indenfor.

Det er vist før. Og egentlig vil jeg bare vise dig lidt mere af værelset idag – og at den mørke grønne farve rent faktisk endnu ikke er blevet malet over !

Den har holdt i næsten 6 måneder.

Og det er ret længe her hjemme…

Daybeden er snart vist rigtig mange gange her på bloggen – og ja den står her altså stadig – nu 4 år efter jeg lavede den af en dør. En dør der blev tilovers mellem 2 værelser (gæsteværelse/kontor) og fik hjul på. Enkel med super praktisk. Hjulene købte jeg her.

Kom med indenfor:

Vores gæsteværelse - kom indenfor 1

Vores gæsteværelse - kom indenfor 3

Skabet (forvandlingsskabet) har jeg også vist et par gange før – det har været hvidt, gult, grønt og gråt – det er oprindeligt med vinduer- og uden hjul.

Sidste år fik jeg skåret 2 mdf plader til og skruede pladerne på foran vinduerne (de er der stadig – bare gemt bagved pladerne) – og så fik det også lige en gang mørkegrøn – farven hedder Ocean Green og er fra Sadolin. Dart skabet er et kompromis. Thomas elsker det og har nedlagt hård veto mod at jeg maler det !

Kæft jeg er fristet hele tiden til at svinge en pensel på det.

Det er så hamrende grimt. Men hey… det er det eneste han har nedlagt veto på, så jeg overlever nok (det er svært – meget svært) 😉

Det grønne marmorbord er fra www.coop.dk.

Tæppet er købt i Marokko. Lampen er vintage og købt på Instagram. Den blå pude er fra Livink. Plyspuden i midten er fra Spanien.

Puden længst til højre er fra min egen pudekollektion – der findes kun 1 eksemplar af hver ! – jow jow.

Den store sætterkasse er fra Bahne`s udstilling. Jeg spurgte om den var til salg for nogle år siden og til min store overraskelse, fik jeg lov at købe den !

Vores gæsteværelse - kom indenfor 4

 

Vores gæsteværelse - kom indenfor 6

Modsat daybeden står dette bord, som jeg har lavet ud af en gammel “sætterkasse” (jeg ved faktisk ikke helt hvad det har været brugt til). Jeg købte det for omkring 6 år siden på et loppemarked og sidste år fandt jeg så endelig ud af hvad jeg ville med det. Jeg skruede 4 ben på fra Prettypegs og fik en glarmester til at skære en glasplade til på mål – og nu fungerer det så som et lille bord.

Du skal endelig bare spørge hvis du ser noget du gerne vil have et svar på.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

169 Kommentarer

 • Svar Rikke Bahr Christensen 05/04/2017 kl. 19:47

  Wow👏👏
  Det kontorbord er jeg da faldet pladask for. Jeg har selv en sætterkasse i kælderen som jeg kan bruge til det samme. Hvordan har du fået benene på så de er stabile? Er der en plade sat som bund? Mvh Rikke

  • Svar bettinaholst 06/04/2017 kl. 09:18

   Hej Rikke

   Tusind tak – er selv blevet svært glad for det 🙂

   Selvom jeg har svaret på Facebook også, kommer jeg også lige med et svar her (så andre også kan se det) 🙂 – Jeg har skåret en spånplade til til bunden, som jeg har skruet på. Derefter var det en smal sag at skrue benene på 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Tina KH 06/04/2017 kl. 08:42

  Meget smukt og med god charme:-)
  Min tv stue er en tand lysere, men samme grønne, vi har beholdt den i mange år, men nu skal den om males.
  Nyd farven og behold den en rum tid.
  Rigtig godt forår og snart påske:-)

  • Svar bettinaholst 06/04/2017 kl. 09:19

   Tak Tina 🙂

   Nogle farver bider sig bare mere ind i hjertet på mig end andre. Vi har den også på 2 vægge i køkkenet og jeg elsker den !. Tak tak og dejlig påske til dig og dine også 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Vores nye hæve sænkebord - Bettina Holst Blog 06/04/2017 kl. 09:57

  […] forlængelse af indlægget fra igår, hvor jeg inviterede indenfor i vores gæsteværelse, vil jeg idag invitere indenfor i det […]

 • Smid mig en Hilsen