Boliger, Indretning, Inspiration

Vi kigger indenfor – boliginspiration

Vi kigger indenfor – boliginspiration.

I denne bolig behersker de balancen mellem at mikse gammelt med nyt på en ret hyggelig og personlig måde. Faktisk er der en del ældre møbler, men jeg synes, at de formår at få det til at se moderne (skandinavisk) ud alligevel. Personligt synes jeg, at deres spisekrog i køkkenet ligner et sted, man godt lige kunne slå popoen ned, spise lidt lækkerier mens man snupper en god gang…mmmm….fortrolig tøsesladder ?

Kig med her og se om du kan finde lidt inspiration til din egen bolig:

Blog Bettina Bolig inspiration 1

Blog Bettina Bolig inspiration 3

Blog Bettina Bolig inspiration 4

Blog Bettina Bolig inspiration 5

Blog Bettina Bolig inspiration 6

Blog Bettina Bolig inspiration 7

Blog Bettina Bolig inspiration 8

Kilde/source

Boligen er ikke specielt stor, men hold nu alligevel fast i svingdøren hvor har de formået at få masser af charme, hygge og personlighed ind alligevel. Alt virker gennemført og lagde du mærke til at især den gule farve går igen i stort set alle rum ?

Det sidste billede synes jeg er et skønt og stemningsfuldt view. Jeg håber du spottede et par gode ideer fra denne bolig – ellers er der heldigvis mere end meget andet inspiration på bloggen generelt 🙂

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.