Mine projekter, Vores have

Vi kan jo kalde dem før billeder

Vi kan jo kalde dem før billeder.

Der skal ske rigtig meget i vores nye have. Man kan vel godt kalde den ny, når nu det er vores første rigtige sommer i den ikke ? Godt nok overtog vi huset sidste år i august, men vi var stort set ikke i haven sidste år, da vi istedet renoverede mit atelier og koncentrerede os om at sætte huset i stand/indrette indvendigt.

Men altså haven. Som den ser ud nu. Ikke det vilde at berette om den. Udover at den er stor /2400 kvm) og ligger lige op til en lille skov. På det første billede ses indgangen til skoven, hvor der bor et sødt ældre par.

Tænk at bo i en skov.

Kom med udenfor som der ser ud i skrivende stund:

Et par blåbær buske har flyttet plads til et par palleramme bede. Først bagefter så jeg, at der stod, at de skulle plantes med 1 meters afstand. Nu får de altså lov til at lige at blive, så må jeg flytte dem på et andet tidspunkt. Typisk mig ikke at undersøge tingene inden….tsk.

Her hvor havesættet står, stod der bla. nogle æbletræer. Vi har gravet 6 stk. op. Der var ialt 16 og det er altså lige i overkanten til 2 personer med 16 æbletræer. Desuden var de ikke så pæne de 6 der. Og så stod de i vejen, så op og ud med dem.

Lige ud for mit atelier er disse 3 bede som også skal lade livet. I første omgang fræser vi jorden og sår græs, men der skal laves noget på det spot. Er ikke helt 100 % på hvad.

Noget med noget rum i haven…agtigt…Kønt er det ikke, da der har ligget byggeaffald i 6 måneder og ødelagt græsset.

Parabolen fik vi ikke brug for, så afsted med den.

Der er ikke meget Claus Dalby over vores have lige nu, så disse billeder kan vi jo kalde før billeder. Men vi (læs jeg…manden er træt bare ved tanken) har mange planer om buske, hegn, hyggerum, blomster m.v. og jeg viser de forskellige projekter frem efterhånden som de skrider frem.

Der er kørt omkring 16 meget store og tunge trailerlæs med træer, have efterladenskaber fra de tidligere ejere, rødder, jord/sten fra atelieret (udgravningen i forbindelse med, at der skulle installeres gulvvarme). Det var klart det værste arbejde med byggerodet. Men dejligt endelig at få det væk. Bunken var ca. 3×3 meter i diameter og halvanden meter høj.

Dét var meget jord og sten og skovle væk. Og tungt. En rigtig øjenbæ der nu er væk.

Men.

Lidt pænt er der da også at kigge på:

Det var en mindre tour-de-haven-i-Haslev.

Ha´ en skøn dag.

Gæt hvor vi befinder os igen idag ?

Jeps.

I haven.

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg