Inspiration, Kom indenfor, Kunst, Mine malerier, Stuen, Vægge

Velkommen i vores stue

Velkommen i vores stue.

Idag inviterer jeg dig igen ind i vores stue – bare så du kan se en anden vinkel end den jeg viste sidst med vores nye super smarte plisségardiner.

Og så skal du da lige præsenteres for et af mine nyeste malerier. Jamen det skal du da. Et større et af slagsen på 120×150 cm som selvfølgelig er til salg. Jeg har ligget vandret i atelieret de sidste mange uger – for at have så mange nye malerier klar som muligt til sidste weekend`s “Åbne atelierdøre”, hvor 50 kunstnere holdt åbent i deres atelier/værksted.

Men idag får du altså at se hvordan vores stue p.t. tager sig ud:

Blog Bettina Holst stuen 1

Blog Bettina Holst stuen 2

Blog Bettina Holst stuen 3

Blog Bettina Holst stuen 4

Blog-Bettina-Holst-stuen-6

Blog Bettina Holst stuen 7

Blog Bettina Holst stuen 8

Blog Bettina Holst stuen 9

Vores lille bændelorm er svær at undgå at få med på billederne. Hun render i r…. på mig hele tiden. Er med alle de steder jeg er. Det er nu ret så hyggeligt. Specielt når man som jeg arbejder hjemmefra, så er der altid en at snakke med…eller nok nærmere snakke til….

Hun hedder Lilo.

11 år gammel.

Tænker du “heeey er Bettina billedkunstner ? – gu` ved hvad det er hun maler ?” – jamen det svar kan du da så lige se på www.bettinaholst.dk 😉 – iøvrigt stadig et lidt tyndt udvalg derinde, men jeg arbejder på at få bygget et nyt stort lager af malerier op.

Nåhm.

Jeg håber du kunne lide indlægget idag fra vores stue og måske fandt du ovenikøbet lidt inspiration ?

// Sofaen er fra Danbo – det runde glasbord, gulvtæppet, lamperne i vinduet (sammensat af 2 lamper) og kurvestolen er fra Ikea, lampen over bordet er af mærket Flos, den firkantede lampe på tv-bænken er fra House Doctor, sætterkassen oven sofaen er fra Bolia, det runde bord med hank er fra Hay, det runde kugletæppe på sidste billede er fra Unaliving, skindet i kurvestolen er fra thomsons.dk, tv-bænken er fra Daellsbolighus, teakbordet arvede jeg fra min elskede mormor i januar  //

Du er som altid hjertelig velkommen til at spørge ind til de forskellige ting.

Ha´ en skøn weekend.

Min består af at tage min mand under armen og spise ude idag. Det er vores 11 års bryllupsdag. Resten af weekenden er besat med endnu en maleworkshop – den sidste i denne omgang !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg