Boliger, Indretning

Vældig hyggelig og farverig indretning

Vældig hyggelig og farverig indretning

Vi tar et kig indenfor i denne virkelig hyggelige, farverige og ikke mindst glade indretning som en svensk familie har skabt i deres hjem.

Selv bliver mit eget hjem mere og mere enkel i sit udtryk, men jeg bliver alligevel lidt i tvivl om det trods alt er ved at blive lidt for stringent og kedeligt, når jeg ser en glad indretning som denne:

Blog Bettina Holst indretning 2

Blog Bettina Holst indretning 3

Blog Bettina Holst indretning 4

Blog Bettina Holst indretning 5

Blog Bettina Holst indretning 6

Blog Bettina Holst indretning 8

Blog Bettina Holst indretning 9

Blog Bettina Holst indretning 10

Blog Bettina Holst indretning 11

Blog Bettina Holst indretning 12 Blog Bettina Holst indretning 13

Source (Styling: Anna Mård / Foto: Karin Foberg)

Lagde du mørke til at alle basis møbler er i sort, hvid eller grå?

Al det farverige er skabt via tæpper, puder, nips osv. Ting, der er hurtige at skifte udseende på. Det gør det både smart og billigt, at det ikke er møbler, der skal skiftes ud hver gang man ændrer farveholdning.

Herhjemme har vi også malede gulve. Dem malede jeg sidste sommer i en meget lys grå og jeg har ikke fortrudt 1 eneste sekund. Jeg er vild med dem og jeg er også vild med sorte gulve som denne familie har valgt.

Klik her hvis du vil se før/efter billeder af mit projekt med malede gulv.

Dog ville det slet ikke passe ind herhjemme, undtagen på 2. sal, hvor vores gæsteværelset er. Lige p.t er gulvet turkis og det er meget frisk, men alligevel er jeg ved at være lidt træt af det og overvejer at male det sort istedet. Problemet med sorte gulve er dog at de stjæler lyset og så kan man altså se støvet ret hurtigt. Hvis du vil se vores turkisgrønne gulv så klik her.

Men lige nu glemmer jeg alt om det upraktiske i dem og nyder bare istedet denne indretning, som er væsentlig anderledes end det vi selv bor i, men derfor kan jeg sagtens se det fede i deres ideer.

Håber du fandt lidt inspiration i denne bolig?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Dorthe 01/11/2014 kl. 17:08

    den bog vil jeg sørme gerne vinde. Jeg laver kalender til mine unger (19år og 22år)min mor min svigerinde, min veninde og min mand. Så jeg ville elske at få lidt inspiration

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.