Boliger, Entréen, Indretning, Inspiration

Udnyt pladsen under trappen

Udnyt pladsen under trappen

Har du et uudnyttet rum under trappen, så har jeg idag fundet en ret så fin idé til hvordan man kunne udnytte pladsen, som jeg deler med dig her.

Inspirationen er fundet på en svensk ejendomsmægler`s side:

Blog Bettina Holst byg ud under trappen

Blog Bettina Holst byg ud under trappen 2

Kilde/source

Herhjemme har vi faktisk også selv ekstra kvm. under vores trappe. De forrige ejere fik lavet et lille toilet med håndvask og det er vi ret så glade for, da vi ellers skulle kaste vores legemer op af trappen til 1. sal for at besøge det sted vi ikke kan sende vores tjener. Vi plejer at kalde det vores “Harry Potter toilet”. Simpelthen fordi det er så lille bitte. Men stort nok til det man nu skal.

Om man udnytter det til ekstra garderobe, toilet eller noget helt 3. så er det bare en god idé. Der kan ligge geniale ekstra kvm i ens hus. Det handler bare om at tænke ud af boksen eller kreativt nogen gange og så selvfølgelig lige have en sjat ekstra i pungen.

Håber du kunne bruge ideen ?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Merete 09/02/2015 kl. 10:26

  Åh, det ville jeg så gerne kunne men min trappe er åben imellem trinene og så bliver der altså temmelig støvet nede i sådan et opbevaringsrum ;o)

 • Svar Heidi Eriksen 08/03/2016 kl. 21:06

  Hej Bettina, har du et billed af din trappe hvor lågerne er lukket ? Mvh Heidi

  • Svar bettinaholst 09/03/2016 kl. 09:30

   Hej Heidi

   Det er ikke min trappe. Blot et billede jeg har lånt til inspiration 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.