Rodekassen

TV3 søger boligsøgende til nyt tv program

TV3 søger boligsøgende til nyt tv program.

Jeg er blevet spurgt af en tilrettelægger på produktionsselskabet Mastiff om jeg vil dele deres søgen efter boligsøgende, der kunne tænke sig at deltage i deres nye program. Og det vil jeg selvfølgelig gerne. Måske er det noget for en af jer eller måske kender I nogen der kunne tænke sig at deltage.

Her er hvad de selv skriver:

TV3 hjælper boligsøgende med at finde drømmeboligen. I TV3´s nye boligprogram står dygtige ejendomsmæglere klar til at finde hver sit bud på jeres nye drømmehjem. De kompetente, lokalkendte ejendomsmæglere hjælper jer med at finde lige præcis den lejlighed eller det hus, I altid har drømt om at købe. Så er du faret vild på det hektiske og udfordrende boligmarked, så er hjælpen her! Mæglerne vil gøre alt, hvad der står I deres magt for at finde drømmeboligen, for det er ikke kun dig, der har noget på spil, det har de også. De sætter hele deres faglige ære ind på at komme i mål og vinde titlen som ugens mægler.

Der bliver lyttet til dine krav, du bliver holdt i hånden og får vist boliger, som du kun i din vildeste fantasi kunne drømme om inden for dit budget. Vi leder efter ægtepar, kærester, enlige, forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter en bolig sammen.

Så indstil søgningen og skriv til tv3bolig@mastifftv.dk Skriv navn, nuværende adresse, tlf. og e-mail samt lidt om jer selv og jeres boligdrømme. Vi glæder os til at høre fra jer

BEMÆRK at jeg ikke har noget med det at gøre !

Sidst jeg hjalp TV2 med en lignende forespørgsel, fik jeg en del ansøgninger i min mail, men det er altså ikke mig I skal skrive til hvis I er interesseret.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.