Terrassen-i-baghaven-19
Mine projekter, Vores have

Terrassen i baghaven vol 2

Terrassen i baghaven vol 2

Så er det tid til næste step i vores terrasse projekt i baghaven. Måske så du førbillederne i indlægget; Terrassen i baghaven vol 1 ?

Vi er kommet frem til foråret 2017 – nærmere bestemt april 2017 og vi er gået igang med at lave et højbed på terrassen. Her får vi ingen professionel hjælp. Vi forsøger os selv frem.

Første lag sten lægges direkte ovenpå terrasse fliserne. Næste lag får en lille klat fliseklæber på hver sten (vi brugte bare en billig fliseklæber fra Jem & Fix, som skulle blandes med vand)

Vejret er heldigvis med os den weekend i april måned 2017. Egentlig ville vil gerne have haft lavet et højbed af nogle tykke egetræsplanker (sveller), men sådan nogle banditter koster altså kassen, så vi måtte “nøjes” med disse sten fra Jem & Fix. Vi er dog blevet ovenud glade for resultatet.

Vi bygger højbed april 2017:

I starten af maj måned 2017 går vi igang med at sætte hegn ud mod naboen (bag drivhuset). Da billedet tages mangler jeg kun at male de sidste brædder. Ja jeg…på nær 8-10 stykker har jeg malet dem alle – på begge sider !. 9 rækker op med brædder og 9 fag, hvilket svarer til 162 sider brædder.

Spørger du mig om jeg er en smule træt af at male sort ?

Det tror jeg vist nok…

Da vi tager på ferie den 12. maj 2017 efterlader vi projektet sådan:

Hvis du tror, at vi nu er færdig med terrassen, så kan du godt tro om. Der skal nemlig sættes et hegn op omkring selve terrassen også. Jeg er sådan en puttefis og jeg kan ikke have åbne vidder på den måde, så jeg vil have terrassen rammet ind !

Så må jeg jo igang med at male sorte brædder.

Igen.

Der er plantet jordbær i højbedet. Jeg fandt dem i Netto til 50 kr. for en kasse. Og som om at drivhuset ikke var grimt nok i forvejen, så ramte en raket fra et fyrværkeri en genbo fyrede af i maj (!) vores drivhus og smadrede et glas.

Gab.

Nåhm.

Så nåede vi så langt med projektet. Nu er det ikke fordi bloggen er lavet om til en have blog, men jeg har faktisk hele 3 indlæg mere klar i kulissen fra vores have. Kan du klare et par stykker mere ?

Jeg tænkte, at du vel i det mindste gerne vil se resultatet ikke ?. Det får du meget snart at se, for vi er i skrivende stund nemlig blevet færdige.

Ha´en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de nyeste opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

181 Kommentarer

 • Svar Karina 30/06/2017 kl. 13:28

  Ja, naturligvis – flere haveindlæg. Haven hører også til bolig, så go for it 🙂

 • Svar Terrassen i baghaven vol 3 - Bettina Holst Blog 30/06/2017 kl. 16:21

  […] du gik glip af før-billederne så kan du se starten af projektet i Terrassen i baghaven vol 1 og Terrassen i baghaven vol 2 ved at klikke på […]

 • Svar Mia Folkmann 18/01/2021 kl. 10:20

  hej Bettina 🙂 Jeg skal vist til at granske din blog, for der er mange gode ideer. Vi har købt hus med kæmpestor grund, som vi overtager her om 14 dage, så jeg er gået totalt i planlægnings- og idé”mode”…

  Jeg er ret begejstret for det hegn, du har omkring din terrasse. Første projekt her til sommer bliver nemlig sådan et hegn rundt om det, der skal blive vores gårdhave (fyldt med krydderurter). Der er nemlig ret meget vind på Lolland, så læ kræves 🙂

  • Svar bettinaholst 22/01/2021 kl. 16:17

   Hej Mia – tak for din søde hilsen 🙂

   Ja der ligger efterhånden en hel del inspiration. Stort tillykke med al det nye, det lyder som om der er en masse spændende at tage fat på. God fornøjelse med det hele 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen