Terrassen-i-baghaven-5
Mine projekter, Vores have

Terrassen i baghaven vol 1

Terrassen i baghaven vol 1

Jeg lovede jo i forlængelse af indlægget projekt drivhus, at vise hvordan vi er ved at ændre området omkring vores drivhus, som jeg knuselsker – selvom det er hamrende grimt. Bare det at vi har et drivhus. Jah.

Vi tager indlæggene sådan lidt før/under/efter agtigt, så du virkelig kan se hvordan området har ændret sig siden vi flyttede ind i august 2012. Der hvor den sorte spand står på billedet herunder havde de tidligere ejere bygget et stort træbed (mellem drivhuset og hindbærbuskene), hvor de havde plantet jordbær og som vi kørte videre med. Vi fik de lækreste jordbær hen over de følgende år. Jeg nåede ikke at tage billeder denne gang hvor bedet er på, men du kan se nogle ældre billeder i indlægget projekt drivhus. De 4 små firkantede bede eller rettere jordstykker, lavede vi i 2013 af pallerammer, som jeg malede sorte. Der havde vi rababer og krydderurter.

De holdt frem til 2016, hvor chefen besluttede, at der skulle ske nyt i området omkring drivhuset.

Du må selv gætte hvem der er chef herhjemme…

Før – 24. september 2016:

Det der med lige at grave ca. 50 kvm op med en lille skovl kom ligesom aldrig rigtig på tale – ingen tvivl om at vi ville have hjælp til dette – også hvis vi skulle blive færdige i 2016, så der kom altså en gut med en bobcat og klarede den sag på 1 dag.

Kan man andet end holde af lille Bob.

Så er vi nået frem til den 5. oktober 2016:

Der er nu lagt tonsvis af grus, det er stampet og fliserne er ved at blive lagt.

Mens brolæggeren er igang, går det pludselig op for mig, hvilken skidt idé jeg havde fået med, at jeg ville lade hindbærbuskene blive. Det slår mig nemlig, at når de er meget modne og jeg ikke er hurtig nok til at plukke, vil de jo falde ned og farve fliserne.

Gab.

Jeg tog derfor en rask beslutning og hev dem alle op.

Bum.

Så er de væk. Det meste jorden røg ud i den lejede container, men vi gemte alligevel noget til brug for det næste bed der skulle laves. Et projekt der viste sig, at blive et forårs projekt til 2017.

Jasom du kan se på det sidste billede er hindbærbuskene nu væk og halvdelen af fliserne er lagt. Da terrassen er helt færdig står den egentlig bare og venter på, at det skal blive forår 2017. Og i foråret 2017 går vi så igang med det næste, der skal ske på terrassen, men det snupper vi lige i næste indlæg.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de nyeste opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

71 Kommentarer

  • Svar Terrassen i baghaven vol 2 - Bettina Holst Blog 29/06/2017 kl. 12:17

    […] til næste step i vores terrasse projekt i baghaven. Måske så du førbillederne i indlægget; Terrassen i baghaven vol 1 […]

  • Svar Terrassen i baghaven vol 3 - Bettina Holst Blog 30/06/2017 kl. 16:17

    […] du gik glip af før-billederne så kan du se starten af projektet i Terrassen i baghaven vol 1 og Terrassen i baghaven vol 2 ved at klikke på […]

  • Smid mig en Hilsen