Kom indenfor

Tanker om ændringer i stuen

Tanker om ændringer i stuen

Igår viste jeg den ene del af vores stue med et skønt, dramatisk og vildt tapet jeg har sat op. Idag vil jeg vende kameraet den anden vej og vise den anden del af vores stue. Egentlig er vores stue ligesom delt i 2. Den med det nye tapet bruger vi som sådan ikke. Vi sidder f.eks. aldrig i sofaen. Den stue er egentlig mest bare til hygge og “pynt”.

Den lille Herman sofa fra Sofakompagniet bruger vi når vi har mange gæster, så trækker vi Herman ind i den anden stue og det er jo super praktisk.

Der er som sådan ikke sket det vilde i den anden del af stuen siden jeg sidst viste vores stue frem sidst. Dette indlæg er mere sådan et “de her tanker går jeg og leger med af ændringer”.

Sofaen købte vi i efteråret. Egentlig gik jeg målrettet efter en i blå eller grøn velour men det lykkedes ikke at finde en i præcis de mål, som den grå vi endte med at købe, har. Joo jeg fandt da en til 30.000 kr., men det kommer ligesom aldrig til at ske her på matriklen.

Jeg er stadig lidt ærgelig over at det ikke lykkedes. Det perfekte havde været, at denne sofa (Emil) fandtes i grøn eller blå. Kom vist også til at nævne det til Sit’n Sleep folkene – flere gange faktisk.

Det nye sofabordet som også er fra Sit’n Sleep blev jeg forelsket i  med det samme. Har længe drømt om et bord i træ. Jeg blev dog noooget overrasket over hvor højt det er i forhold til sofaen – eller også er det fordi det gamle var så lavt, hvilket min mor da også har nævnt. Vi er super glade for bordet. Virkelig pænt i træfarven og yderst praktisk!

Efter vi købte sofaen (ja købte selv) indgik jeg et samarbejde med www.sitnsleep.dk. Ikke så mange kender dem og det vil jeg gerne være med til at ændre. Sit’n Sleep skal du kende, fordi de har mange kvalitetsmøbler til rigtig fine priser.

Historien om Sit’n Sleep:

Sit’n Sleep blev startet af Henning Laursen for 35 år – dengang hed det Milmø Møbler. Han blev senere en del af Danbo kæden. For ca. 3 år siden blev Danbo kæden lagt sammen med Smag & Behag kæden og blev til Møblér. For et år siden valgte firmaet, at gå ud af kæden for at blive selvstændige som Sit’n Sleep – samtidig med at de startede et generationsskifte, hvor ægteparret Danny og Tina købte sig ind i firmaet, som de med tiden skal overtage 100%. Det er Danny og Tina, som jeg nu har fået kontakt med og ualmindelige søde og rare mennesker, som sætter stor pris på service og feel-good stemning.

Men nu lidt om de tanker jeg går og leger med af ændringer:

  1. Lave billedvæg der omfavner tv’et, som skal op på væggen. Rammer ved jeg er gode her*, så det behøver jeg ikke lede efter.
  2. Efter det nye sofabord er kommet, bliver tv-bænken for stor og egentlig har jeg længe leget med tanken om at skippe den helt. Om jeg skal have noget mindre kan jeg ikke lige blive enig med mig selv om. Måske jeg skulle vælge en fræk tralle* ?

Men kom med indenfor så du kan se hvad jeg “taler om”:

Nåhhh ja jeg har også planer om at male en væg karrygul på modsatte væg af tapetvæggen og så drømmer jeg om en smal 3 personers sofa i velour op af tapetvæggen og et nyt lille sofabord dertil.

Ahhh drømme…

Info om vores indbo i stuen:

Sofaen hedder Emil og vi købte den på tilbud og jeg kan se at den stadig er nedsat – den finder du HER.

Sofabordet hedder LORE og det finder du såment lige HER

Boucherouite tæppet er købt på Etsy.com. Det er 4-5 år siden og jeg kan ikke huske navnet på sælgeren, men søg på Boucherouite rugs, så kommer der masser af sælgere op.

Lampen hedder FLOS265

Maleriet har jeg sørme malet og det finder du på www.bettinaholst.dk

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

Du kan læse min reklamepolitik her.

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.