Klumme

Tag den appelsin

Tag den appelsin

Jeg er begyndt at løbe !

Bettina Holst og motion er absolut ikke et match in Heaven. Not.

Jeg haader sport. Seriøst. Hader.

Punktum.

Ligesom jeg takker min skaber for at give mig 1 par hænder, så jeg kan bruge den venstre, når nu den højre spasser ud med en gang seneskedehindebetændelse (træt af at høre om det ?), så er der andre ting jeg ikke takker for……for jeg forstår simpelhen ikke hvad f…..hun/han har tænkt på, at kroppen skal ha motion ?.

Om. Jeg. Fatter. At. Kroppen. Blev. Skabt. Sådan.

Kan heller ikke forstå hvorfor Rittersport og Faxekondi ikke kan anerkendes som en sund sport. Næhh du, havde jeg skabt mennesket, skulle vi heller ikke spise meget sundt, så måtte vi  æde al det chokolade vi overhovedet orkede, smovse i skønne saucer, som i S.O.V.S., spise smørbagte kager,slikke boksen af mint isen fra Carte D´or heeeelt ren (åhhh bare det visuelle billede der lige der blev dannet…) og lade jordbærrene drukne i den fedeste fløde. Fandme. Ja. Og vi behøvede slet ikke tænke på vægten.

Men næ nej istedet skal vi alt det her igennem. Pulsen skal op hver dag i 30 minutter. 30! – for det er godt for hjertet. Leveren kan ikke tåle for meget alkohol, vi skal skylles igennem med 2-3 liter vand. og…. og…aargghh…

orange fruit with leafs

 

Så i en alder af 44 år er jeg begyndt at løbe.

Igen.

Og spise sundt (okay – sundere i hvert fald).

Igen.

Fordi jeg har læst, at især løb er godt for appelsinhuden på lårbasserne. Og så spørger jeg lige igen. Hvorfor skal 80% af alle kvinder kæmpe med appelsinhud ?

Og have sygt mange smerter når vi skal presse ½ meter og 4 kg. ud gennem et hul på 10 cm.

Og PMS ?

Har været der virkelig mange gange før.

Det med at løbe altså. Det holder knap 1 uge hver gang, så gider jeg ikke det pis mere. Holdsport siger mig heller ikke noget. Alligevel prøver jeg igen.

At løbe. For lårenes skyld.

Men sjovt er det bare ikke.

Men jeg kan lide at danse og høre musik. Så jeg smider lige lidt ekstra oveni og begynder til street salsa på tirsdag med en sød veninde (godt nok kl. lort om aftenen, men har da meldt mig til 6 uger).

Hver tirsdag. På hendes opfordring naturligvis.

Må du få en sjov, dejlig, sundt, usund eller hvad der gør dig i godt humør dag !

Kærligst Bettina

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

14 Kommentarer

 • Svar Mille 29/04/2011 kl. 10:10

  Iiih, Bettina, du er sgu for underholdende. Mange gode spørgsmål til livet – men streetsalsa lyder det da hipt, her skal du nok få pulsen op og glemme alt om appelsinhud og nødlidende løbeture.

  Med ønske om en gennemført appelsinfri dag til dig

 • Svar bruunsbolig 29/04/2011 kl. 15:13

  …..hvor er du sjov…tænk at sidde her ved min pc og små(jeg er jydefødt)grine….vi griner som regel højest, når vi kender problematikken…..og nej jeg synes også der er sjusket en smule under “skabelsen” – tænk også på alt det muskelarbejde, der skal bruges til de (daglige) knibeøvelser…….. nå…..weekenden er startet godt med et glas rødvin med kæresten på den solvarme teresse….

 • Svar Thehuset 29/04/2011 kl. 15:55

  Nå for Søren… Det lider jeg også af. Altså en mild form for motionsangst. Men det er nu så godt bagefter, så man bør jo yde lidt 🙂

  God løbetur(e)!

  Kh Laila

 • Svar demie 29/04/2011 kl. 16:25

  Street salsa høres myyyye bedre ut enn løping! Kos deg : )

 • Svar Bettina Holst 29/04/2011 kl. 19:14

  Mille: :-)… må du også få en dejlig dag….øhh aften er det jo nu 🙂

  Bruunsbolig: He he – Ja regnede helt sikkert også med jeg kunne finde sympati hos et par andre kvinder. Håber du hyggede på terrassen 🙂

  Laila: Motion er bare total gab 🙂

  Demie: Tror helt sikkert salsaen bliver sjov. Jeg havde ikke selv tænkt i de salsabaner, da en veninde foreslog 🙂

 • Svar Mariannel 29/04/2011 kl. 20:28

  Er jeg helt sikkert til din form for motion, Rittersport. ;0))
  Har desværre lidt dårlige knæ, tror ikke de kan holde til løb men de kan holde til rulleskøjter så hvorfor f….. Gør jeg det så ikke ?????

  Pøjpøj håber det hjælper

 • Svar Bettina Holst 30/04/2011 kl. 11:38

  Ja det er lige dét med at tage sig saaaammen der er den største hurdle. Og rulleskøjter er faktisk rigtig sjovt….put musik i ørerne….jeg kunne ikke løbe uden musik i ørerne. Det går faktisk lidt lettere og er lidt sjovere (nej nej motion er bare ikke sjovt)… Så… bare lettere 🙂

 • Svar Camille 08/05/2011 kl. 19:24

  GGGGGGG altså for filan jeg KUNNE jo IKKE være mere enig med dig….jeg tænkte tanken i dag…hvorfor dælen har Gud ikke sørget for at kager, is, CHOKOLADE, guf, cola, masser af brød og ost er mega sundt???? OM jeg forstår det!!! Istedet skal vi sidde guffe broccoli og blomkål??? come oooonnnn Guuuddd det er vist fordi du aldrig selv har prøvet det ;0))

  Jeg havde KLART valgt anderledes var jeg gud ;0))

  Thehuset: motionsangst…..den havde jeg slet ikk hørt før, men den skal jeg da til at bruge…..nej nej desværre jeg kan simpelthen ikke dyrke motion jeg får totalt panik anfald hver gang ;0)))) GGG

  Kærligst Camille

 • Svar Camille 08/05/2011 kl. 19:35

  p.s jeg sys appelsinhud burde forbydes ;0)

 • Svar Bettina Holst 09/05/2011 kl. 07:52

  Camille: Ja tænk hvis man kunne lave en lov der forbød motion og broccoli….og så pr. en given dato var forandret og vi vågnede op uden den lede appelsin, der har taget fast bopæl på huden og hvor vi måtte spise alt det vi helst ville. Og vi var stadig sunde og blev gamle… Bare sådan fra den ene dag til den anden….. suk..

 • Svar Camille 11/05/2011 kl. 16:48

  ja det vile være skønt! Ellers hvis broccoli smagte som chokolade??? det ville sgu være et hit!

  Jeg overvejer søge stillingen som Gud og ændre et par ting……hvis altså man kan vælte sig i chokolade i himlen ikk ;0)))))

 • Svar Bettina Holst 11/05/2011 kl. 19:19

  SÅ ville jeg for sure begynde at spise broccoli -hver evig eneste dag 🙂 !

 • Svar Det der motion ikke….. | Bettina Holst Blog 06/02/2014 kl. 15:48

  […] ved du måske godt slet slet ikke er mig. Kan du f.eks. huske, at jeg skrev, at jeg var begyndt at løbe ?. For gud ved hvilken gang startede jeg op igen. Holder det så denne gang […]

 • Svar Dyre fade | Bettina Holst Blog 06/02/2014 kl. 15:54

  […] Har du fulgt med længe på bloggen, kender du måske mit forhold til motion. Ellers har jeg skrevet om det her og her. […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.