Blog-Bettina-Holst-tæppehimlen-6
Kom indenfor

Tæppehimlen

Tæppehimlen.

Nogen har en sko fetish. Nogen har en mad fetish. Nogen har en have fetish. Nogen har en lampe fetish. Andre har en tæppe fetish.

Jeg.har.en.lampe.og.tæppe.fetish !

Og pude fetish.

Men for tiden er jeg mest i tæppehimlen.

Og det er min tæppe fetish jeg vil fortælle lidt om idag. Der er skrevet i tusindevis af bolig artikler om hvor meget og hvor hurtigt du kan forandre dit hjem – blot ved at tilføre en ny pude, et tæppe (plaid eller løst tæppe), lamper og nips. Jeg har en del løse tæpper (og plaider for den sags skyld) som jeg har samlet gennem mange år. Jeg elsker at bytte rundt på dem og ikke mange ligger samme sted i mere end en måned. Det koster ikke en fis at bytte rundt. Det koster selvfølgelig at erhverve dem, men jeg kan godt lide fede tæpper, der ikke koster spidsen af en jetjager.

Sideinfo: spidsen af en jet jager koster ca. 16.000 kr.

Anyway.

Jeg har mange gange skrevet om nogle af mine yndlingstæpper – boucherouite tæpper. Jeg har hver gang skrevet, at jeg har købt mine på enten ebay.com eller etsy.com fordi de kostede lige det der for meget herhjemme.

Men.

Nu har jeg rent faktisk fundet et sted i Danmark, hvor boucherouite tæpper kan købes lige så billigt som i udlandet – wop wop.

Og sådan en nyhed må jeg altså dele med dig.

Jeg stødte første gang på firmaet i februar på Formland messen i Herning (for forhandlere) og siden er det blevet til 2 tæpper i samlingen. Firmaet hedder www.eden-outcast.com. Jeg fik dengang en lang snak med Nina og hendes mand (og jeg faldt pladask for dem begge). Så meget helt nede på jorden og passionerede omkring deres tæpper. De rejser selv til Marokko og udvælger hver og et tæppe selv.

Derfor er jeg nødt til at dele min nye tæppe pusher med dig.

Jeg har fulgt Nina på Instagram siden Formland messen på hendes salgsprofil, hvor alle de nye tæpper lander først – @eden_outcast_salg

Men altså kom da med indenfor idag og se nogle af vores tæpper:

Blog-Bettina-Holst-tæppehimlen-2

Blog-Bettina-Holst-tæppehimlen-4

Blog-Bettina-Holst-Tæppe-himlen-1

Blog-Bettina-Holst-tæppehimlen-5

Ovenstående billede har jeg tyvstjålet fra www.eden-outcast.com (billedet er hjemmefra Nina og hendes mand).

Jeg kan iøvrigt også godt anbefale dig, at følge med i hendes private Instagram profil @eden_outcast – hvor Nina deler mange fine billeder fra hendes eget hjem (og ikke mindst en ualmindelig skøn og køn lille datter).

Nu hvor vi er igang…

…så vil jeg også lige dele det andet tæppe jeg har fra firmaet. Nemlig dette mindre Beni Ouarain tæppe – der ligger (i skrivende stund) på vores kontor. Men jeg har planer om at bytte rundt igen igen igen og snart kommer det lyse ned i stuen (igen).

Never not sit still.

Blog-Bettina-Holst-tæppehimlen-6

Lidt info fra kontoret og stuen:

Den lave hvide reol er fra Ikea. Hynden har jeg selv lavet. Du kan læse mere her.

Den store sætterkasse er en udstillings model fra Bahne. Jeg var lidt “fræk” at spørge om den mon var til salg og fik til min overraskelse et ja. Jeg har siden malet den hvid. Det smukke hæve-sænke bord har jeg skrevet om i dette indlæg. Puden købte vi da vi var i Marokko sidste forår. Den smukke mørkeblå daybed fra Coop.dk kan du læse om i dette indlæg.

Spørg hvis jeg mangler at oplyse om noget ikke ?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de nyeste opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Maja 21/01/2021 kl. 20:29

  Hej Bettina. Jeg ville lige hører, om hvor man kunne få fat på det flotte tæppe? (på billede 1)
  hilsner fra maja

  • Svar bettinaholst 22/01/2021 kl. 16:18

   Hej Maja – det er fra Edenoutcast – link i indlægget 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen