Boliger, Indretning

Stue og soveværelse i samme rum – inspiration

Stue og soveværelse i samme rum – inspiration

Du får lidt inspiration idag om lige præcis det problem som mange står med.

Jeg fik da også på et tidspunkt en mail fra Irene om ikke jeg kunne finde inspiration til dem, der bor meget småt. Det ville jeg selvfølgelig gerne hjælpe med.

Her er hvad jeg har fundet frem:

Bettina Holst Blog Homeinspiration XS

Bettina Holst Blog Homeinspiration XS 1

Bettina Holst Blog Homeinspiration XS 2

Bettina Holst Blog Homeinspiration XS 4

Bettina Holst Blog Homeinspiration XS 5

Source

Synes det er glimragende måder, problemet med stue og soveværelse i ét, er indrettet. Håber det kan give inspiration til dig, der kæmper lidt med det problem ?

Jeg har fundet flere, men dem må du vente med til en anden dag 🙂

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

7 Kommentarer

 • Svar Nadia 31/03/2014 kl. 15:20

  Hej Bettina

  Tusind tak for nogle rigtig inspirerende indlæg – specielt dette, når man som jeg ikke har så meget plads at gøre godt med 🙂

  Den hvide ‘kommode’ ude til venstre på billede 4. Ved du hvor den er fra eller hvor man kan finde noget lignende?

  • Svar bettinaholst 01/04/2014 kl. 20:50

   Dejligt du bliver inspireret Nadia 🙂 – jeg synes det ligner et Ikea møbel. Prøv evt. at se deres Bestå serie. Kh Bettina 🙂

 • Svar Stue og soveværelse i samme rum – mere inspiration | Bettina Holst Blog 04/04/2014 kl. 09:10

  […] viste den 27. marts inspiration frem hvor stue og soveværelse skal fungere i samme rum. Her får du lidt flere […]

 • Svar Amy 27/04/2015 kl. 18:48

  Hej Bettina.

  Jeg ved at det efterhånden er længe siden du skrev indlægget, men jeg synes løsningen med en skillevæg af glas er genial! Har du nogen i det om hvor man kunne anskaffe noget lignende, eller hvor du har billedet fra? 🙂

  Mvh Amy

  • Svar bettinaholst 27/04/2015 kl. 19:15

   Ja den er mega smart. Der er link til hvor billederne er fra i indlægget under sidste billede (source). De er fra en svensk ejendomsmægler som havde lejligheden til salg. Kh 🙂

 • Svar Sidsel 21/09/2017 kl. 13:03

  Hej Betinna

  Det ser godt nok smart ud – på billede 3 og 4 – hænger gardinet da i en skinne i loftet eller en gardinstang? Jeg skal nemlig ud og købe et gardin som rumdeler – og skal bruge målene 400×250 cm – og er i tvivl om det skal hænge med en skinne i loftet eller en gardinstang tæt ved loftet? 🙂

  Mvh Sidsel

  • Svar bettinaholst 22/09/2017 kl. 09:44

   Hej Sidsel

   Hvis det var mig, der skulle lave det ville jeg nok sætte en skinne i loftet – jeg tænker umiddelbart, at det bliver nemmere at have med at gøre og at det vil se pænest ud og at gardinet vil glide nemmest, men det kommer nok lidt an på hvordan gardinet er syet i toppen -altså om det har en bred kant eller en smal og hvilken løsning du vil bruge til at hænge selve gardinet op med. I tankerne har jeg de færdigsyet gardinet man kan få i Ikea. Nu ved jeg jo ikke om du selv syr og dermed selv kan tilpasse kanten (toppen af gardinet)….men hmmm…jeg hælder nok mest til en skinne i loftet 🙂

   Pøj pøj med projektet !

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.