Indretning, Inspiration, Stuen

Stue inspiration – forskellige stilarter

Stue inspiration – forskellige stilarter.

Stilarter er der jo mange af og jeg har forsøgt at samle lidt fra forskellige. Selv holder jeg mig meget til en enkel base med sort, grå og hvid, hvor jeg så spræller med malerier (sæføli), puder og tæpper. Jeg har i mange år været vild med kelim og har gennem de sidste 3 år købt 3 tæpper på Lauritz. Sidste år solgte jeg dog de 2 af dem igen…og ærgrer mig stadig over at jeg solgte et der var i nogle skønne dybblå og røde farver. Men hey sådan kan det jo gå. Dengang synes jeg alligevel ikke det passede ind som jeg forestillede mig, inden jeg købte det, men nu har jeg skiftet lidt ud og rundt og nu ville det passe perfekt ind.

Gab.

Kender du det ?

Jeg har gjort det samme med tøj tusindvis af gange. Foræret noget væk eller smidt til genbrugsbutikkerne fordi jeg tænkte at det kommer jeg aldrig i igen. Hvorefter jeg så alligevel får tabt de 5 kg der havde gjort forskellen på at det sad pænt. Eller fordi jeg ikke havde noget der alligevel matchede. Året efter køber jeg så f.eks. et par bukser som den der bluse (der nu har fundet andre himmelstrøg) pludselig ville have passet med de der nye bukser.

Gab.

Kender du det ?

Men tilbage til stue inspirationen.

Den kommer her:

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 3

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 7

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 9

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 2

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 11

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 5

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 1

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 4

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 8

Kilde/source ukendt

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 10

Kilde/source

Blog Bettina Holst Stue inspiration - forskellige stilarter 12

Kilde/source ukendt

Den væg der på det sidste billede…mmmmmmmmmmmm jeg er forelsket ! <3

Jeg håber du fandt lidt inspiration. Selvom stilarterne er forskellige så kan jeg faktisk lide dem alle. Måske fordi de er så gennemførte ?. Uanset hvad så er der noget fra alle hjem jeg kan lide, men jeg ville føle mig mest hjemme der hvor der er tæpper og hygge. Jeg er ikke så meget til den helt stramme og minimalistiske stil. Jeg synes det ser flot ud på billeder, men det ville kede mig at bo i.

Heldigvis er vi alle forskellige og der er en stil til os alle.

Hallelujahhh.

Kilde/source på første billede.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg