Boliger, Indretning

Stor villa store rum

Stor villa store rum

Idag er vi på virtuelt besøg hos denne svenske familie. De bor lidt anderledes end jeg selv gør og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg er på ingen måde tilhænger af at vi alle bor ens.

Jeg synes det er så fedt, alle de mange stilarter der findes og elsker at se hvordan andre indretter sig. Men det har du vel allerede opdaget med alle de mange indretnings indspark, der efterhånden findes på bloggen ?

Bettina-Holst-indretning-inspiration 2

Bettina-Holst-indretning-inspiration 3

Bettina-Holst-indretning-inspiration 4

Bettina-Holst-indretning-inspiration 5

Bettina-Holst-indretning-inspiration 6

Bettina-Holst-indretning-inspiration 7

Bettina-Holst-indretning-inspiration 8

Bettina-Holst-indretning-inspiration 9

Bettina-Holst-indretning-inspiration 10

Bettina-Holst-indretning-inspiration 11

Bettina-Holst-indretning-inspiration 12

Bettina-Holst-indretning-inspiration 13

Source

Jeg lader mig altid inspirere. På den ene eller anden måde. Det kan være store ting eller de helt helt små detaljer. I dette tilfælde er det f.eks. deres gang jeg kan lide, sengen med indbygget opbevaring, tapetvæggen i soveværelset.

Og sikke en udsigt de er velsignet med!

Håber du også blev inspireret ?

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Kristina S 12/01/2014 kl. 15:30

  Hold da op!! Sikke et smask-lækker hus!! 😀

 • Svar Heidi 15/01/2014 kl. 16:45

  Jeg er ikke alene inspireret – jeg agter at hugge ideen om en fritstående seng med halvhøj fritstående væg. Det vil vist løse problemet, med hvordan skal sengen dog stå, når den flytter ind i det gamle (smalle) kontor……..Nå ja og jeg napper måske også lige ideen om de lange gardiner i stuen. Det ser smukt og elegant ud.

  • Svar bettinaholst 15/01/2014 kl. 22:23

   Super fedt at du kunne bruge ideerne. Ja hvis bare man havde plads (og tid…og råd) til at udføre alle de skønne ideer der findes derude 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.