Atelier/galleri, Maleworkshop

Stemningsbilleder fra weekendens workshop

Stemningsbilleder fra weekendens workshop

Der lægges de sidste detaljer på maleriet (malerierne). Er de ikke skønne ?

Der arbejdes på bundene…

Så er det tid til at lege med nogle af de sjove teknikker..

Efter der er arbejdet med bunden, er det tid til at “brodere” sig hen imod et mere færdigt resultat.

I weekenden blev endnu en skøn maleworkshop afholdt, hvor alle fik masser af nye teknikker og gode fif med hjem, til at kunne arbejde videre på de skønne ting de fik startet. Nogle nåede også at afslutte et par malerier.

Altid super super sjovt, at møde søde faste læsere i virkeligheden. Tusind tak til de 6 fantastiske dejlige kursister for jeres deltagelse. Nu er der lidt pause på mine workshops frem til foråret, hvor der er nye der venter (hvis de bliver besat sæføli´). 3 pladser er faktisk allerede besat påden første til februar. Uhhh det er da dejligt.

Som du kan se på billederne er ateliet ikke heeeeelt færdigt, men tømreren er igang igen idag med at lave vindue/døre inddækningerne. Og i weekenden kommer maleren for at spartle og slibe al gipsen og male. Og så kan jeg endelig endelig endelig snart rykker rigtigt ind og få produceret en masse nye malerier og andre kreative projekter…jahhhhh.

Ha´ en skøn dag derude !

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Tuttifrutti med et tvist. 26/11/2012 kl. 13:18

  Hvor ser det hyggeligt ud, og maleriet med hønsene er virkelig skønt. :o)

 • Svar Hanne Rimmen 26/11/2012 kl. 13:22

  Kære Bettina
  Jeg bliver så inspireret af dine og malerpigernes billeder og ikke mindst alt din energi ud alt det kreative og lidt skæve.
  Glæder mig til at se dit nye værksted, og da et ønske om at komme på maler-workshop hos dig står øverst på ønskesedlen i år, kan jeg godt allerede nu afsløre, at ligger der ikke en gavekort under juletræet … så køber jeg det selv, for jeg bliver simpelhen nødt til, at prøve, at lege med ;o))
  Hilsen Hanne

 • Svar Finn og Eva 26/11/2012 kl. 15:47

  Jeps, de to af pladserne i februar har jeg købt, nu skal jeg virkelig prøve om jeg kan skifte fra olie til akryl, for det er ikke let uden kyndig vejledning:O) og ikke fordi jeg fylder for to, men fordi min søster og jeg endelig har taget os sammen til at tage afsted en hel weekend sammen:O) og det er jo skønt at kunne gå og glæde sig i så lang tid.
  Eva

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 26/11/2012 kl. 16:47

   Næææhhhhhhhhhhh Eva er det dig, der bestilte de 2 pladser i weekenden ?.. Hvor hygsomt. Glæder mig da SÅ meget til at møde dig og din søster :-))))). I skal nok få masser af tips og teknikker og blive fortrolig med akrylen :-). Kh

 • Svar monaelisabeth 26/11/2012 kl. 18:11

  På et tidspunkt melder jeg mig altså også .
  jeg kan mærke det rykker i penslerne, når jeg sådan ser hvad de andre får lavet ;o)
  Superhyggeligt – og super inspirerende.
  hilsen Mona

 • Smid mig en Hilsen