Atelier/galleri, Maleworkshop

Stemningsbilleder fra weekendens maleworkshop

Stemningsbilleder fra weekendens maleworkshop

Endnu engang havde jeg atelieret fyldt med 6 stk. søde søde og ikke mindst maleglade kursister. Må indrømme, at jeg er ret pjattet med at afholde de workshops. Det flyver rundt med masser af inspiration, tips, tricks og hyggeligt samvær. Og indimellem lidt frustration når skidtet ikke gider makke ret. Og stor glæde og fornøjelse når det så gør. Præcis som det nu engang foregår når man er i en lærings- og skabende proces.

Mange malerier blev færdige, andre fik en masse god bund, at arbejde videre på. Flere på holdet var gengangere og det gør mig meget glad, at se mine kursister igen. Faktisk er omkring 35% af dem, der kommer i løbet af efteråret gengangere. Det synes jeg godt nok er super fedt !

Stemningsbilleder fra weekenden:

workshop august 2013 nr 1

workshop august 2013 nr 2

workshop august 2013 nr 4

Workshop august 2013

workshop august 2013 nr 5

Vejret var virkelig med os denne gang. Ikke for varmt, ikke for koldt. Fantastisk lækkert, så noget af haven blev også indtaget:

workshop august 2013 nr 8

workshop august 2013 nr 9

workshop august 2013 nr 10

workshop august nr 7

workshop august 2013 nr 12

workshop august 2013 nr 13

Tusind mange tak for en dejlig weekend til Anette, Grete, Lise, Birgit, Else-Marie og Jette.

Jeg har venteliste på efterårets hold og har fået en del mails om hvornår jeg afholder i 2014. Arhm altså, det er da for dejligt. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at planlægge noget så langt frem, men jeg må da vist snart hive kalenderen frem og finde nogle datoer. Skal lige have det til at gå op i en højere enhed med udstillinger m.v. Dejligt at have travlt når det foregår på den måde 🙂

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

81 Kommentarer

 • Svar Anette 27/08/2013 kl. 13:19

  Det ser rigtig hyggeligt ud – dejligt at det også var vejr til at være udendørs.
  Det må være dejligt, når “kunderne” kommer igen, så gør man jo noget rigtigt.
  KH Anette

  • Svar bettinaholst 27/08/2013 kl. 18:22

   Ja det er meget dejligt. Den ene var her ovenikøbet for 3. gang 😀

 • Svar **perler på snor** Dorthe 27/08/2013 kl. 14:09

  Hvor er det skønt med sådan et positivt indlæg!
  Herligt med fortjent succes! God vind med nye kurser 🙂

  Knus, Dorthe

 • Smid mig en Hilsen