Maleworkshop

Stemningsbilleder fra maleworkshoppen april 2015

I sidste weekend afholdt jeg endnu en maleworkshop i mit atelier. 6 skønne skønne malelystne kvinder havde indfundet sig og sikke en kreativ og hyggelig weekend vi havde. 2 kendte hinanden i forvejen, men de andre kom alene og der gik ikke længe før snakken gik lystigt.

Her er stemningsbilleder fra maleworkshoppen den 18.-19. april:

Bettina Holst maleworkshop april 2015 2 Bettina Holst maleworkshop april 2015 3

På maleworkshoppen viser jeg hvordan jeg bygger et maleri op. Vi arbejder meget intuitivt og i kaos til at starte med, hvorefter vi så bryder det lidt ned igen. Hele tiden kaos/ro, kaos/ro for at gøre det spændende at gå på opdagelse i lagene. Det handler rigtig meget om at slippe tøjlerne og det er for mange rigtig svært.

Jeg har en masse tips og ideer til hvordan du kan kan komme ud over kontrollen – den ene måde at f.eks. at putte penslen i munden som Anette her var rigtig frisk på at prøve:

Bettina Holst maleworkshop april 2015 4  Bettina Holst maleworkshop april 2015 7 Bettina Holst maleworkshop april 2015 8 Bettina Holst maleworkshop april 2015 9 Bettina Holst maleworkshop april 2015 11 Bettina Holst maleworkshop april 2015 12 Bettina Holst maleworkshop april 2015 6

Vi var super heldige med vejret, så derfor blev en stor del af haven også indtaget. Fedt for så kunne mange af malerierne ligge udenfor og tørre mellem lagene og bare dejligt at kunne gå ind og ud hele weekenden. Her må man nemlig gerne bruge hele matriklen 🙂

Og haven blev brugt. Også til at indtage aftensmaden. Jeg har nemlig det koncept, som mange andre, der afholder workshops ikke har; her må man bruge atelieret og fortsætte til man segner om lørdagen efter kl. 16.00, hvor jeg går og undervisningen den dag slutter. Det benytter rigtig mange sig af (mange kommer langvejs fra). Kursisterne har i løbet af dagen fundet hinanden og mange slutter lørdagen med et besøg på det nærliggende pizzaria og en flaske rødvin med masser af god stemning blandt ligesindede kreative.

Derefter fortsætter de deres arbejde i atelieret. Næste dag (søndag) er jeg så klar med flere tips og tricks kl. 10-16.

Bettina Holst maleworkshop april 2015 13 Bettina Holst maleworkshop april 2015 14

Skulle du have lyst til at komme på en hyggelig maleworkshop i mit atelier, så er der nye datoer til efteråret. Der er også 1 enkelt plads tilbage den 30.-31. maj og den kan bestilles her.

Efteråret´s datoer er:

5.-6. september 2015

26.-27. september 2015

3.-4. oktober 2015

Efteråret´s workshops kan bestilles her.

Der er plads til dig, der er gået i stå derhjemme med maleriet, dig der aldrig har haft en pensel i hånden samt dig, der trænger til et spark bag. Kort sagt; alle.

Måske ses vi en dag i atelieret ?. Skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til mig på 61 150 150 eller smide mig en mail på kontakt@bettinaholst.dk. Du kan også læse meget mere om mine maleworkshops på min hjemmeside www.bettinaholst.dk

Vil du vide hvordan kursisterne egentlig har oplevet det, at være på en maleworkshop hos mig, så kan du se et uddrag af udtalelser , der gennem tiden har deltaget her.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

80 Kommentarer

 • Svar merete lemvigh 26/04/2015 kl. 18:24

  Kære Bettina, hvor er jeg bare stolt at, se mine billeder på din blogg. Jeg er stadig helt høj, efter en SÅ Dejlig Weekend, det var så spændende og lærerigt. Håber virkeligt, jeg får mulighed for at komme igen til kursus hos dig. Har fået ryddet op i værkstedet ( skuret), så NU ER JEG KLAR, og håber på at få malet for fuld skrue. Tak Tak Tak for alt!!!! og hvis du kommer nær glostrup, så er du altid velkommen til kaffe, smil smil og varme tanker Merete

  • Svar bettinaholst 27/04/2015 kl. 06:46

   Tusind mange tak kære Merete fordi du deltog og ikke mindst for dine meget søde tilbagemeldinger, de varmer bare rigtig meget ! 🙂 – hvor er det bare dejligt at høre, at du nu skal igang på fuld skru, det lyder da for fedt – jeg hepper på sidelinien 🙂

   Kh

 • Svar Anette Olsen 27/04/2015 kl. 07:51

  Hej Betinna
  Hvor er det nogle smukke billeder du har smidt op. Jeg synes det var den skønneste lærerigeste weekend sammen med dig og mine skønne medkursister. En oplevelse jeg kan leve længe på… jeg har efter et halvt års pause fra maleriet i den grad blevet inspireret og er igen i fuld sving med at svinge penslen. Håber der bliver mulighed for igen at komme male hos dig…
  Kærligst Anette

  • Svar bettinaholst 27/04/2015 kl. 19:13

   Hvor er det bare SÅ dejligt at høre Anette ! – jeg blir simpelthen så glad for jeres tilbagemeldinger :-). Jeg er sikker på at du får lavet noget fedt på lærrederne 🙂

  Smid mig en Hilsen