Atelier/galleri, Maleworkshop

Stemningsbilleder fra lørdagens maleworkshop

Stemningsbilleder fra lørdagens maleworkshop

Igår holdt jeg den første lørdags maleworkshop. Mest populær er mine weekend workshops, men der tikkede alligevel også tilmeldinger ind til en lørdags workshop. Og det gik over al forventning.

På en lørdags workshop skal man bare komme som man er. Jeg stiller både maling og lærreder til rådighed. Det er en super god måde for især nybegyndere, at prøve malekunstens verden af uden, at skulle investere i andet end selve kurset.

Du får her en gang spam fra dagen. Jeg var så heldig denne gang, at der var en super dygtig amatørfotograf med som tog en masse billeder. Så denne gang er der også billeder af moi, som tegner og fortæller om tips og tricks (gennem hele dagen):

Der har været rigtig god gang i tilmeldingerne til efteråret´s workshop, men der er stadig pladser ledige fordelt på forskellige datoer. Der er plads til dig, der aldrig har malet (ca. 50% af alle mine deltagere har aldrig malet før). Der er også plads til dig, der blot trænger til nye input/spark.

Du kan læse mere om mine workshops/tilmelde dig her.

Hvis du ikke ved hvordan giraffen i atelieret ser ud, så tog Louise dette billede uden, at jeg opdagede det. Jeg ser måske lidt træt ud, men jeg følte mig nu på ingen måde sådan, på trods af, at jeg var oppe allerede kl. 5.20. Puh.

Idag skal jeg også male. Dog ikke på lærreder, men jeg har gang i en masse displays til atelieret, der skal have et par gang sort.

Ha’ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

91 Kommentarer

 • Svar Kirsten Søeballe 09/06/2013 kl. 13:58

  Skønne fotos fra din seneste workshop 🙂

 • Svar GitteBlinkilde 09/06/2013 kl. 20:35

  Det ser skisme hyggeligt ud og fotografen har taget fine fotos 🙂

 • Svar Helle 10/06/2013 kl. 05:07

  Hej Bettina
  Tusind tak for en super hyggelig og lærerig dag. Har vist allerede fået overbevist min søster om at hun må tage med mig en anden gang – for det kunne jeg virkelig godt finde på. Nu skal jeg vist til at lege selv her henover sommeren.
  Hilsen helle

 • Svar Marianne 10/06/2013 kl. 06:44

  Skønne stemningsfulde billeder 🙂

 • Svar pernille|illustrafil.dk 11/06/2013 kl. 07:18

  Nej, hvor ser det inspirerende og sjovt ud! Fede billeder!

 • Smid mig en Hilsen