Atelier/galleri, Maleworkshop

Stemningsbilleder fra en maleworkshop

Endnu en maleworkshop er afholdt.

I sidste weekend afholdt jeg maleworkshop nr. 15 (deromkring). De kom 4. Jeg har tidligere haft 6 på hvert hold, men på de 2 sidste ville jeg kun have 4 (også selvom der var venteliste). Jeg får stadig en del mails om jeg holder flere og jeg har besluttet, at det gør jeg. Jeg påtænker at holde 3 til foråret (april, maj og juni).

Hvis du mener det kunne være sjovt at komme med på, så tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev på www.bettinaholst.dk eller blot hold øje på bloggen eller på min facebookside.

Nåhm…nu får du under alle omstændigheder lidt stemningsbilleder fra den sidst afholdte, hvor Chriz, Joan, Lise og Janni tog kampen op med lærredet:

Bettina Holst maleworkshop september 2014 2

Jeg elsker når en kursist virkelig tager mig på ordet, som jeg har udfordret. Chriz havde en collage i mange lag af en kvinde med hjemmefra, som hun ikke rigtig vidste hvad hun skulle stille op med. Jeg foreslog at vi syede hende fast på et af de malerier hun havde arbejdet på om lørdagen. Og det gjorde hun så. Resultatet blev helt vildt godt !

Hvem siger, at man ikke kan sy på et maleri ??

Bettina Holst maleworkshop september 2014 3

Bettina Holst maleworkshop september 2014 4

Bettina Holst maleworkshop september 2014 6

Bettina Holst maleworkshop september 2014 7

Lise er ikke bleg for farver. Hun kaster sig modigt over både den blå/grønne palet og den rød/gule/orange/lilla. Lise er ved at være en gammel kending. Vi kunne ikke helt huske hvor mange gange Lise har deltaget, men det er i hvert fald 4 gange. Jeg synes det er helt fantastisk, når kursister kommer igen (og igen….og Lise er ikke den første og eneste).

Bettina Holst maleworkshop september 2014 8

Nedenfor er et udsnit af et igangværende maleri, så du kan se hvor mange lag, der faktisk arbejdes med. Jeg går især efter, at lære kursisterne at komme lag på. Det dur sgu ikke kun at klaske 4-5 lag på. Det blir væsentlig mere spændende at gå på opdagelse i hvis der er mange flere og maleriet er ordentlig gennemarbejdet. Det er ikke alle, der synes det er nemt. Og det er det heller ikke. Men når man kommer på workshop hos mig, bliver der skubbet grænser og også gerne lidt ud på dybt vand. For det er der man lærer nyt. Og jeg står klar med en redningsvest og hjælper videre.

Bettina Holst maleworkshop september 2014 9

Bettina Holst maleworkshop september 2014 10

Bettina Holst maleworkshop september 2014 12

Jeg kan ikke lære folk at blive kunstnere på 1 weekend, men jeg kan sparke r.. med en masse gode tips og råd, så rygsækken fyldes godt op og man kan gå hjem og arbejde videre. Indenfor dette område, blir man aldrig færdig med at prøve af. Det er én lang process.

Det var så slut på workshops 2014. Jeg satser som sagt på, at vende tilbage næste år…

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

78 Kommentarer

 • Svar mette lindberg /mettesmaleri 25/09/2014 kl. 16:54

  Hej Bettina

  Jeg kan simpelthen så meget følge dig i det med ikke at have et kæmpe lager af malerier derhjemme, men i stedet male i ny og næ, når man har lyst. Nogen gange føler jeg, at jeg skal male bare for udstillingens skyld…og det kan godt stresse.

  Jeg håber jeg kan komme på malekursus hos dig i foråret. Ser ud til, at du har en masse teknikker, som jeg godt kunne tænke mig at lære.

  Kh. Mette

  • Svar bettinaholst 25/09/2014 kl. 20:50

   Det har taget mig meget lang tid at nå dertil, men jeg er meget lettet over at det ikke er sådan min fremtid skal være, for som du er inde på, så er det stressende og det med at producere for at være klar til udstilling, det gider jeg simpelthen ikke mere. Nu skal jeg være en helt anden type kunstner fremover. Nu skal det udelukkende være fordi JEG har lyst 🙂

   Du skal da være velkommen på en workshop 🙂

  Smid mig en Hilsen