Inspiration, Kreative ideer, Maleworkshop

Stemningsbilleder fra en maleworkshop i maj

I maj måned afholdt jeg 2 maleworkshops. Den ene havde jeg ikke selv arrangeret. Jeg fik en mail i vinters fra 6 svenske piger om de måtte komme en weekend i mit atelier og få undervisning. Det måtte de.

14 dage senere den 30.-31. maj afholdt jeg så en af de maleworkshops jeg selv havde arrangeret. 5 skønne maleglade kursister deltog og det er fra den weekend du her får lidt stemningsbilleder:

Blog Bettina Holst Maleworkshop 30-31 maj 2015 1

Blog Bettina Holst Maleworkshop 30-31 maj 2015 4

Blog Bettina Holst Maleworkshop 30-31 maj 2015 5

Blog Bettina Holst Maleworkshop 30-31 maj 2015 6

Blog Bettina Holst Maleworkshop 30-31 maj 2015 2

På denne workshop deltog Kirsten, 2 x Lene, Mille-Maj og Mette. Mille-maj er den skøre kugle du ser på billede 4. Hun maler normalt pop-art og havde slæbt sin computer og projektor med, så hun stadig kunne male sine computer overførte ansigter på den abstrakte baggrund hun lærte hos mig.

Den ene Lene var med for 5. gang. Mette var med for 2. gang og jeg elsker, når jeg har gengangere. På 60-70% af mine workshops er der mindst én genganger med. Det er simpelthen bare så møg hyggeligt, at se de tidligere kursister igen. Stemningen var som sædvanlig hygggelig i denne weekend. Desværre var vejret ikke helt med os, som det var i april, hvor kursisterne dengang kunne sidde ude i haven lørdag aften og spise sammen (dem der valgte at blive efter kl. 16 hvor undervisningen stopper).

I denne weekend blev de 3 af dem efter kl. 16 og om aftenen gik de på restaurant i Haslev, hvorefter de kom tilbage og arbejdede videre på egen hånd. Det må man nemlig gerne. De overnattede alle 3. Resten kom tilbage søndag morgen.

Blog Bettina Holst male workshop maj 2015

Lørdag stod jeg iøvrigt tidlig op og bagte snegle. Det gør jeg ikke hver gang, men det er hændt andre gange også, at der er hjemmebagt kage eller boller. Man skal forkæle sine kursister.

Dét skal man.

Lagde du mærke til hvor næsten ens og pæne de snegle er ?. Intet snask er løbet ud eller noget. Hva´ba` – har s** aldrig lavet så pæne snegle !

Jeg har iøvrigt én enkelt plads tilbage den 20.-21. juni hvis du skulle lyste. Du kan bestille pladsen her.

Jeg skal nok bare snegle, heheh 🙂

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

75 Kommentarer

 • Svar Maria Hoffbeck 11/06/2015 kl. 09:31

  Rigtig dejlige stemningsbilleder fra en god og spændende workshop 🙂
  Og flotte malerier dine kursister har gang i.
  God dag ønskes du herfra 🙂

  • Svar bettinaholst 11/06/2015 kl. 13:17

   Tak Maria, ja der bliver altid produceret en del flotte malerier. Skøn dag til dig 🙂

 • Svar jonna ipsen 11/06/2015 kl. 10:44

  flotte snegle,
  herligt foto af dig og Mille Maj

  • Svar bettinaholst 11/06/2015 kl. 13:19

   Hehhee ja de blev da ret gode – også smagen var mums. Og tak det var selvfølgelig Mille´s påfund med et hurtigt selvfedt billede 🙂

 • Svar Mille Maj 25/03/2016 kl. 06:33

  Hahahaha…….googlede lige mig selv og faldt over disse billeder – faktisk det hvor jeg står med fingeren i næsen på Ray. Hahaha…….du skør……..

  Kys kys og knus og en masse andet lækkert herfra ❤️

  • Svar bettinaholst 26/03/2016 kl. 09:23

   Jeg er skør ??? – hahahha Mille – hvem står med fingeren oppe i… <3

  Smid mig en Hilsen