Solskinsvæggen er gået i sort
Kom indenfor, Malede vægge, Vægge

Solskinsvæggen er gået i sort

Solskinsvæggen er gået i sort

//Add

Måske kan du huske. at jeg for omkring 2 måneder siden, malede en væg i stuen i en fantastisk gul farve?

Jeg er vild med farven stadigvæk, men det skulle alligevel ikke stoppe mig i at male den i en anden farve. Og faktisk er den nye farve, så lang væk den overhovedet kan komme fra en solskinsfarve.

Eller glad farve for den sags skyld.

Den er nemlig sort nu.

Nu er det ikke hverken første eller sidste gang jeg har en sort væg. Har dyrket den sorte på snart mange vægge nu. De andre gange har det dog været med sort tavlelak.

Det er det ikke denne gang. Malingen er fra www.beckers.dk. De tilbød, at sponsorere maling efter den uheldige oplevelse jeg havde med den solskinsgule farve. Det kan du læse om her, hvor du også kan se væggen da den var gul.

Og da jeg tidligere og mange gange har malet med Becker’s maling, vidste jeg hvad jeg sagde ja til. Som altid en lækker maling at male med.

Hvorfor den gule er malet over tænker du måske?

Nok mest bare fordi…

Men også fordi jeg mere eller mindre har tømt den stue, da der skal flytte en ny sofa ind i enten grøn eller lyserød og så bliver det ganske enkelt for farverigt til mig. Iøvrigt matcher den sorte væg nu den modsatte side, hvor der er sort blomstertapet. Nu skulle man tro, at stuen er blevet mørk og dyster, men det er den overhovedet ikke. Der er ingen forskel på lyset om den er hvid, gul, lyserød, grå, grøn eller nu sort. Vi er så heldige at vi har store vinduer …og mange af dem, så solen og lyset strømmer ind.

Det er faktisk snart 2 uger siden jeg malede den sort og jeg har (endnu) ikke fortrudt. Men jeg er ikke færdig med at lege med den væg.

Igår kom Thomas hjem med temmelig mange rammer, som hans firma ville smide ud i forbindelse med at de skal flytte. Og nej nej nej man smider ikke rammer ud!

Så nu bor de her. Nogle af dem får en gang spraymaling og så skal der laves billedevæg.

Men inden jeg kaster mig over en billedevæg, får du lige en up-date på hvordan her ser ud i skrivende stund:

Solskinsvæggen er gået i sort

  Solskinsvæggen er gået i sort

På nedenstående billede kan du se det sorte blomstertapet. Billedet er fra dette indlæg, hvor du kan se flere billeder.

Som det er nu står der ingenting foran væggen. Sofaen Herman står i atelieret.

Jeg har ikke besluttet mig for andet end vi skal have en større sofa i enten grøn eller lyserød.

Solskinsvæggen er gået i sort

Solskinsvæggen er gået i sort

Og som jeg har sagt de sidste m.a.n.g.e år, så er det bare maling!.

Kan man ikke lide farven, så kast dig over en ny. Går du længe og overvejer om du give din væg/vægge en farve eller ej, så bruger du altså mere tid på at tænke end du bruger på at male og lade projektet se dagens lys.

Bum. Sæt igang.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

86 Kommentarer

 • Svar endnuenboligblog.dk. 31/05/2018 kl. 18:58

  Hold nu op det ser godt ud. Jeg er imponeret over hvor lyst rummet er selv om væggen er mørk. Jeg pønser selv på en meget mørkegrøn væg i mit køkken, men har til nu droppet projektet præcis, fordi jeg har været nervøs for lysindfaldet. Nu gør jeg det. Tak for inspirationen. Kh. Sabrina
  Kh Sabrina

  • Svar bettinaholst 01/06/2018 kl. 14:43

   Hej Sabrina

   Velbekommen 🙂

   Jeg vil klart sige GO hvis du har store (større) vinduer og et fint lysindfald. Vi har en del mørke vægge – bla. også denne https://blog.bettinaholst.dk/diy-hoej-seng/ og lyset har aldrig været et problem 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Sukhi 09/06/2018 kl. 19:12

  Ej hvor er det bare en skøn stue! Jeg må give dig helt ret, den sorte farve passer bare så flot ind og det bliver bestemt ikke for mørkt, da der stadig kommer en masse naturligt lys ind. Og så passer farven bare helt perfekt til væggen med det blomstrede tapet. Skøn inspiration 🙂 Tak!

  • Svar bettinaholst 13/06/2018 kl. 09:19

   Tusind tak 🙂 – jeg har ikke fortrudt ét sekund at den blev sort…dejligt at kunne inspirere 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Lilla stue - Bettina Holst Blog 17/02/2019 kl. 09:46

  […] sorte væg er nu fortid – det var tid til at få lidt forårsfarver […]

 • Svar Julie 27/09/2019 kl. 16:55

  Hej Betina 🙂

  Jeg elsker den sorte væg, kan se den er fra beckers, kan du evt sende mig et farvekoden?

  Mange tak 🙂

  • Svar bettinaholst 18/10/2019 kl. 11:00

   Hej Julie

   Beklager det sene svar – farvekoden hedder bare: Scotte 5 S sort 10 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen