smukke nyheder fra COOP 1
Design, Inspiration, Stuen

Smukke nyheder fra Coop

Smukke nyheder fra Coop.

Jeg er ret vild med Coop. Vi har efterhånden flere af deres produkter – specielt møblerne fra Fdb er jeg tosset med – og vores ultra fede og giga parasol, som bringer stor glæde på terrassen om sommeren.

Du ved.

Men fra uge 9 kan du nu også shoppe eksklusiv dekadence til stuen, når www.coop.dk lancerer deres nye møbelserie Stella. Der kommer sofa, daybed og multifunktionel puf i velour i farverne bordeaux, kongeblå og hydrogrøn – alle til attraktive priser. Udover de nye velourmøbler finder du også tre forskellige marmorborde med grøn marmorplade og messingstel, et rundt bord med spejltop samt silketæpper i bambus i farverne silver, blue og sand.

Priser fra 699 kr. til 3.999 kr.

Uha-uha jeg glæder mig.

Her får du en lille forsmag på hvad der er i vente:

Alle møblerne kan som skrevet købes fra uge 9, 2017 på www.coop.dk – jeg ser allerede daybeden for mig herhjemme. I blå. I min stue. Eller måske i vores gæsteværelse ?

Jeg håber du ligesom mig kan lide hvad du ser ?

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

72 Kommentarer

Smid mig en Hilsen