smukke nyheder fra COOP 1
Design, Inspiration, Stuen

Smukke nyheder fra Coop

Smukke nyheder fra Coop.

Jeg er ret vild med Coop. Vi har efterhånden flere af deres produkter – specielt møblerne fra Fdb er jeg tosset med – og vores ultra fede og giga parasol, som bringer stor glæde på terrassen om sommeren.

Du ved.

Men fra uge 9 kan du nu også shoppe eksklusiv dekadence til stuen, når www.coop.dk lancerer deres nye møbelserie Stella. Der kommer sofa, daybed og multifunktionel puf i velour i farverne bordeaux, kongeblå og hydrogrøn – alle til attraktive priser. Udover de nye velourmøbler finder du også tre forskellige marmorborde med grøn marmorplade og messingstel, et rundt bord med spejltop samt silketæpper i bambus i farverne silver, blue og sand.

Priser fra 699 kr. til 3.999 kr.

Uha-uha jeg glæder mig.

Her får du en lille forsmag på hvad der er i vente:

Alle møblerne kan som skrevet købes fra uge 9, 2017 på www.coop.dk – jeg ser allerede daybeden for mig herhjemme. I blå. I min stue. Eller måske i vores gæsteværelse ?

Jeg håber du ligesom mig kan lide hvad du ser ?

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.