Smuk puf fra Fakta 3
Design, Inspiration, Kom indenfor

Smuk puf fra Fakta

Smuk puf fra Fakta.

Fra idag den 23. februar det herrens år 2017, kan du i alle Fakta butikker bla. købe denne smukke puf samt en masse lækkert tekstil til køkkenet (viskestykker, grydelapper, puder, sengetøj m.v.).

Den er god nok.

Jeg har set deres pr-billeder og det ser altså ret lækkert ud, den kollektion der lander på deres hylder. Puffen har jeg allerede fornøjelsen af. Den er beklædt med velour og det smukke messing bånd forneden gør, at den bliver ret så eksklusiv at se på. Og så gør det jo ingenting, at den kun koster 349,00 kr.

Mål: Højde: 40 cm – Bredde: 35 cm – Dybde: 35 cm

Kom med indenfor i vores køkken og stue:

   Smuk puf fra Fakta 3

Tænker du nu “arhmen altså Bettina for hulan da, sådan en smuk puf må jeg da også eje” – så er det bare at smutte i din lokale Fakta. Det er som sagt fra idag, at puffen og tekstilkollektionen lander i alle deres butikker.

Har du fået øje på noget på et af billederne, som du vil vide mere om, så spørger du selvfølgelig bare.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Indlægget er lavet i samarbejde med Coop.dk. Du kan læse min reklamepolitik her.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

79 Kommentarer

  • Svar Daybed i stuen - Bettina Holst Blog 14/03/2017 kl. 10:41

    […] boede den grønne sofa […]

  • Svar Lilla velour sofa - Bettina Holst Blog 18/10/2018 kl. 14:18

    […] et par år havde vi en grøn velour sofa, men den havde set bedre dage. Det var en vi havde arvet og benene var rustne og fjedrene var ret […]

  • Smid mig en Hilsen