Boliger, Indretning

Små hjem mange ideer

Små hjem mange ideer.

Der er ind imellem kommentarer om, at det kunne være fedt, at se inspiration fra hjem med få kvm til rådighed. Jeg har efterhånden en hel indlæg om dette synes jeg, men der ønskes endnu mere. Det er dog ikke det nemmeste at finde, for nettet vrimler ikke ligefrem med hjem med små rum, men jeg holder hele tiden øje.

Det er dog faktisk lykkedes mig, at finde lækre små hjem frem.

Idag har jeg valgt at samle en god blandet landhandel fra forskellige hjem og forskellige rum.

Nedenstående lejlighed er på ialt 63 kvm. Det hjælper selvfølgelig gevaldigt på det, at den er så dejlig lys. Det er da også en god ting at huske på, når man bor småt; at indrette sig så lyst som muligt. Mørke tæpper og mørke vægge er mega hyggeligt, men det sluger også en masse lys, så gå efter lyse vægge og lyse tæpper og meget gerne også forholdsvis lyse møbler, f.eks. som her.

Og husk at tænke godt kunstigt lys ind.

Køkkenet her er småt, lyst og hyggeligt. Lejligheden hvor det ligger er på kun 38 kvm. Bemærk hvad et enkelt viskestykke kan gøre, for at tilsætte lidt spræl:

Blog Bettina Holst små hjem 11

Spisepladsen er fra samme lejlighed. Ikke stor, men der er plads til et par enkelte siddepladser. Lampen er jeg ret vild med:

Blog Bettina Holst små hjem 12

Source

Den næste lejlighed er på ialt 61 kvm og indeholder bad/toilet, soveværelse og så ellers ét stort rum til stue, spisestue og køkken. Her har man så valgt mørke fliser på køkkenvæggen.

Det ser selvfølgelig rigtig fedt ud, men bare vær opmærksom på, at det stjæler noget af lyset, så her er det bare vigtigt, at vælge godt kunstigt lys:

Blog Bettina Holst små hjem 6

Blog Bettina Holst små hjem 7

Source

Den næste lejlighed er på 74 kvm og nu er der måske nogen, der tænker, at det er da ikke en lille bolig, men den er da heller ikke kæmpe stor, så den får lov at komme med:

Blog Bettina Holst små hjem 10

Blog Bettina Holst små hjem 9

Den sidste lejlighed er på 42 kvm og her er soveværelse og stue i et.

Jeg synes det er virkelig godt løst.

Selv et ret stort klædeskab er der blevet plads til uden at det virker overvældende og rodet. Igen er der valgt lyse møbler og lyst på væggene, for at få det til at virke så stort som overhovedet muligt.

Blanke flader er med til at reflektere lyset. Spejle er også altid godt i små hjem.

Blog Bettina Holst små hjem 13

Blog Bettina Holst små hjem 14

Blog Bettina Holst små hjem 15

Source

Jeg håber du blev inspireret af dagen’s indlæg om små hjem ?. Jeg har fundet endnu en skøn lejlighed frem på 50 kvm. hvor du får hele lejligheden at se.

Men først imorgen. Glæd dig.

Og for at det ikke skal være løgn, så er har jeg også fundet en frem på kun 24 kvm. som kommer på bloggen i løbet af næste uge.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Mai-Britt 17/10/2014 kl. 21:51

  Jeg vil glæde mig til i morgen…

 • Svar Lækker lille lejlighed på 50 kvm 18/10/2014 kl. 15:32

  […] dette indlæg om små hjem mange ideer, lovede jeg dig, at vise denne lille bolig hjem, så som er virkelig lækkert og lyst indrettet. […]

 • Svar Kiran 06/08/2017 kl. 18:36

  Hej Betina, hvor har du købt det blå indisk inspireret billed? 🙂

  Kiran

  • Svar bettinaholst 14/08/2017 kl. 13:50

   Hej Kiran – ohh det kan jeg altså ikke hjælpe med. Alle billederne er jo fra forskellige boliger, som jeg også skriver i indlægget – det er kun til inspiration 🙂

   Vh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.