Design, Indretning, Inspiration

Skru op for volumen – ny Ikea kollektion

Skru op for volumen – ny Ikea kollektion.

Så er der endnu engang nyt fra Ikea. Denne gang har de allieret sig med en engelsk modedesigner ved navn Katie Eary. Til hverdag arbejder hun med tekstiltryk indenfor herremode, så det var en stor udfordring for hende at skabe en kollektion til Ikea. Resultatet er anderledes, humoristisk og farverig.

Kollektionen hedder GILTIG og lander i butikker den 1. april 2016.

Selv præsentationen (pressebillederne) er væsentlig anderledes end vi normalt ser fra Ikea.

Her er hvad designeren selv siger:

“A good home is not about having lots of flashy things, it’s about having things that complement your personality. That way, when you walk into a home, it’s like you’re walking into that person’s brain.” Katie Eary, fashion designer.

Her får du et sneekpeak på kollektionen:

Blog Bettina Holst Ikea Giltig kollektion 1

GILTIG kollektion. Servingsskål 59.-/stk. Ø 17, H 8 cm. Skål 22.-/stk. Ø 10, H 6 cm. Sidetallerken 49.-/stk. Ø 25 cm. Tallerken 99.-/stk. Ø 32 cm.

Blog Bettina Holst Ikea Giltig kollektion 2

GILTIG krus 39.-/stk.

Blog Bettina Holst Ikea Giltig kollektion 3Blog Bettina Holst Ikea Giltig kollektion 4

GILTIG tallerken 99.-/stk. Ø 32 cm

Blog Bettina Holst Ikea Giltig kollektion 5

GILTIG pudebetræk 59.- L65×B65 cm.

Blog Bettina Holst Ikea Giltig kollektion 7

GILTIG dug 159.- B145×L240 cm. Turkis. En lidt anderledes måde at præsentere en dug på ikke ?. Hurra for photoshop 🙂

Blog Bettina Holst Ikea Giltig kollektion 8

GILTIG kollektion. Forklæde 69.- Grydelapper 35.-/2 stk. Bakke 39.-/stk.

Blog Bettina Holst Ikea Giltig kollektion 9

GILTIG kollektion. Lampeskærm 199.-/stk. Forskellige mønstre. Sengesæt 299.-/2 dele. Glas 22.-/stk. 35 cl

GILTIG kollektionen indeholder mange forskellige produkter til hjemmet. Her er både designet tekstiler til soveværelset, lampeskærme, bordplader og alt til at kunne dække et festligt, farverigt bord. GILTIG kan være med til at gøre en grå, kedelig hverdag lidt sjovere med det humoristiske design.

Med lanceringen af ​​GILTIG, viser Ikea en ny side af sig selv. Det bliver den første i en serie af samarbejder med modedesignere – og en måde for Ikea at udforske nye materialer, teknikker og designs på.

Alle produkter sælges i butikkerne og på ikea.dk fra den 1. april 2016 – så længe lager haves.

Har du lyst til at se hvordan disse sjove og anderledes billeder er blevet til, kan du se nogle “behind the scenes” fim fra fotograferingen af denne skønne kollektion på Youtube

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 04/02/2016 kl. 14:09

  Wow – det er en virkelig spændende præsentation. At IKEA går nye veje i lanceringen virker rigtig godt. Jeg bliver nysgerrig, fordi den er så anderledes – også kollektionen, og det bærer tydeligt præg af, at der er en modedesigner inde over denne gang. Der sprænges nogle grænser denne gang. 😀

  • Svar bettinaholst 04/02/2016 kl. 19:21

   Helt enig – jeg er som regel speciel vild når de kommer med deres særkollektioner, da de netop ikke er en del af deres faste sortiment. Er der noget man vil have skal man være hurtig. For mig bliver nogen af produkterne fra de særkollektioner til klassikere. Jeg har f.eks en kurvestol som bare ikke kan støves op mere. Dén tanke kan jeg ret godt lide. At de går nye veje med den nye her, viser at de virkelig har fingeren på pulsen og tør prøve nyt af. Ikea er ikke hvad det var dengang i 1980´erne 😉

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.