Boliger, Indretning

Skøn lille lejlighed med flot murstensvæg

Skøn lille lejlighed med flot murstensvæg

Idag i “lørdagens indretnings indspark” har jeg fundet en hyggelig lille lejlighed fra Sverige på kun 32 kvm. Jeg får jævnligt mails fra læsere, der spørger efter inspiration til netop de helt små lejligheder, så jeg har altid et vågent øje for dette.

Denne lejlighed er absolut en af de mere skønne jeg er faldet over:

Blog Bettina Holst inspiration small home 2

Blog Bettina Holst inspiration small home 3

Blog Bettina Holst inspiration small home 4

Blog Bettina Holst inspiration small home 5

Blog Bettina Holst inspiration small home 6

Blog Bettina Holst inspiration small home 7Source

Håber du fandt lidt inspiration idag fra denne lejlighed. Uanset om du bor stort eller småt.

Min weekend skal gå med 2 overordnede ting:

* jeg skal have lavet en masse nye smykker

* jeg skal male mine 15 paller sorte og skru hjul på dem alle, så jeg kan få færdiggjort vores terrasse med nye pallesofaer og så de er klar til at jeg modtager de hynder, der skal på. Kunne godt selv have syet (måske) betræk til madrasser efter mål, men jeg har valgt en anden løsning. Noget må gerne være nemt. Jeg satser kraftigt på, at kunne vise projektet frem en dag i næste uge og helst inden jeg skal afsted i 2 uger på kursus.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar camille milk 28/06/2014 kl. 20:09

  Fed inspiration. Jeg er vild med den der lyskæde.

  15 paller, godt det ikke er mig der skal igang med det 😉 Men god fornøjelse.

  Kh Camille Milk
  http://www.milkogco.com

  • Svar bettinaholst 29/06/2014 kl. 08:55

   Kan godt afsløre at det ikke var det sjoveste at lave, men projektet bliver godt så det var det værd 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.