Atelier/galleri, Mine malerier

Skal min ko hjem og hænge hos dig ?

Jeg har fået trykt en ko.

Det er ikke så tit, at jeg deler min kunst her på bloggen, men idag har jeg altså tænkt mig, at gøre reklame for…..tadaaa…mig selv.

Jeg vil ikke spamme jer med mine ting, men engang imellem pipper jeg altså lige om det.

Som idag <3

Jeg arbejder normalt med akrylmaling på lærred www.bettinaholst.dk, men har i et stykke tid også kastet mig over digital tegning/maling. Dette foregår med en helt speciel tegneplade og pen. Opbygningen af det digitale “maleri” er den samme, som havde jeg stået foran et lærred. Det bygges op lag for lag. Troede jeg det ville være nemt tog jeg gruelig fejl, men det er sjovt.

Det er der bla. kommet denne ko ud af, som nu er blevet trykt i en limited edition:

79198 Hello 50x70

Trykket kan bestilles lige her

Efter et par store (og dyre) skuffelser på prøveprint, har jeg endelig fundet en fotograf, der kan trykke rigtig flotte kunst tryk. Ikke bare print/plakater, men kunst tryk. Teknikken hedder Cicleè og er den eneste form for tryk, der er anerkendt i gallerierne. Farverne og papirkvaliteten er så flot, at de kan holde i 80-100 år  – også hvis man hænger trykket ved et vindue med fuld sol !

Jeg fik lov at være tilskuer på hele processen, hvilket virkelig har givet mig en god indsigt i tryk processen. Bid for bid stod den specielle printer og sprøjtede farverne på lige så stille og roligt. En halv cm af gangen. Ikke noget med bare at trykke på en knap og så spyttede den lige flere ud på én gang. Sådan foregik det langt fra. Virkelig spændende at se processen.

Jeg er imponeret over farverne. Alle detaljerne er med. Alle !

Motivet er trykt på 250g. papir i en virkelig god kvalitet.

Selve ko motivet er 50×70. Derudover er der tillagt en hvid kant (så det ligger pænt i rammen, hvis man vælger en med passepartout ramme). Det passer altså både til en ramme med og uden passepartout. Vil man ikke have det i en passepartout ramme, men hellere at det skal fylde hele rammen, kan den hvide kant bare klippes af.

Nedenfor er vist virtuelt med og uden passepartout ramme. Ikea har også passepartout, der er endnu bredere og som også passer til denne str.

Blog Bettina Holst ciclee tryk ko

Pris 850 kr.

Trykkes kun i limited edition på 25 stk. Trykket signeres og nummereres. 

Trykket kan bestilles lige her

Trykket kommer også i et lille oplag i str. A3 (29,7 x 42 cm). Prisen er 379,- kr.

Kærligst Bettina

www.bettinaholst.dk

 

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

83 Kommentarer

  • Svar Susanne 22/08/2016 kl. 22:28

    Det skal den MUUUHligvis 😉

  • Svar Anette 01/10/2016 kl. 23:34

    skøn ko

  • Smid mig en Hilsen