Boliger, Indretning, Inspiration

Sæt musikken til vægs

I denne skønne, lyse og lækre bolig på 58 kvm. har beboerne et stort hjerte, der banker for musikken. Og de har lavet et statement ud af det og sat musikken til vægs.

Helt bogstaveligt.

Kom med indenfor og se hvad jeg helt præcist mener. Og læg mærke til de fede detaljer, der er på især væggene – udover instrumenterne:

Blog Bettina Holst home inspiration 2 Blog Bettina Holst home inspiration 3 Blog Bettina Holst home inspiration 4 Blog Bettina Holst home inspiration 5 Blog Bettina Holst home inspiration 6 Blog Bettina Holst home inspiration 7 Blog Bettina Holst home inspiration 8 Blog Bettina Holst home inspiration 9 Blog Bettina Holst home inspiration 10 Blog Bettina Holst home inspiration 11 Blog Bettina Holst home inspiration 12 Blog Bettina Holst home inspiration 13 Blog Bettina Holst home inspiration 14 Blog Bettina Holst home inspiration 15

Jeg elsker at se hvad folk hænger på deres vægge. Det er specielt på væggene man kan skille sig ud fra andre. At hænge instrumenter op i det omfang som familien har gjort her, synes jeg er virkeligt fedt – også selvom jeg på ingen måde selv ejer et instrument. Men jeg har en gammel grammofon med svingarm og tragt og jeg elsker at danse rundt til musik, mens jeg svinger penslerne ude i atelieret.

Altså bruger jeg ikke grammofonen til det vel.

Det foregår med en noooget mere moderne radio/cd afspiller.

Kæft hvor yndlingsmusikken kan gøre vildt meget godt for humøret !

Jeg håber du fandt lidt inspiration i denne bolig.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

// Billede source

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.