Kom indenfor

Så kan vinteren bare komme an

Så kan vinteren bare komme an

…for vi har nemlig fået ny hoveddør og ny køkkendør.

Og.det.var.fandenfisemig,tiltrængt !

De oprindelig døre var fra da huset blev bygget i 1924 og de var pivutætte. Så utætte, at det har kostet en hel del tusinde lapper i ekstra varmeregning. Sidste vinter (som jo var riiiimelig kold) lagde vi 2-3 tæpper foran begge dørene og vores vinterfrakker hang på håndtagene, bare for nogenlunde at holde kulden ude. Når man stod udenfor, kunne man se lyset indenfor i siderne og bunden på begge døre. Så utætte var de.

Skønt med en kold jakke, når man skulle ud af døren…brrrrr.

Og så brokker manden sig over, at vi har mange tæpper. Det gjorde han så bare ikke sidste vinter !. Skulderklap til Bettina over at være tæppe looover.

Vi vidste godt, da vi købte huset, at dørene skulle udskiftes inden så mange år og nu er de blevet det, for sådan en vinter med tæpper foran dørene gider vi bare ikke igen.

FØR/BEFORE:

Hoveddør 1

Ny hoveddør under vejs. Vi har valgt, at både hoveddøren samt køkkendøren skal være hvide indvendigt og sorte udvendigt. Vi har valgt at beholde stilen med vinduet ovenover døren, selvom det jo ikke ligefrem gjorde prisen billigere. Men det skyldte vi huset. Her er det hoveddøren:

Hoveddør 2

EFTER/AFTER:

Hoveddør 3

Hoveddør 5

Vi har forsøgt, at finde et dørgreb til hoveddøren i gammel stil, da huset som sagt er fra 1924, og vi synes altså den gamle stil bedst ville passe til huset og dets ånd. Køkkendøren viser jeg en anden dag, for jeg har endnu ikke fået taget et efter-billede.

Så. Vores hus. Nu med nye fine døre. Og varme, der bliver indenfor.

Og så kunne der vist godt komme lidt grønt i potterne.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg