Boliger, Indretning, Inspiration

Retro indretning på den fede måde

Retro indretning på den fede måde

….altså hvis du spørger mig i hvert fald.

Jeg er normalt ikke til retro. Eller det vil sige, vi har da nogle teakmøbler, der er arvet af både min mormor og fra min svigermor (der var iøvrigt kun 2 år imellem de to damer). Retrostilen som sådan har jeg ikke været den store tilhænger af. Men når det er så lækkert gennemført, som dette hjem fra New Zealand, så bliver jeg nødt til at dele min begejstring for dette skønne farverige hjem med dig.

Tænk – jeg blev helt i godt humør af at kigge indenfor her.

Dette hjem er spækket med sjove og kreative ideer – mange dejligt overraskende. Her har man bla. dekoreret med tennisketchere, en træåre, et surfbræt, skæve planter og meget andet.

Kig selv med her og vær forberedt på at blive inspireret og i godt humør:

Blog Bettina Holst retro indretning 2 Blog Bettina Holst retro indretning 3 Blog Bettina Holst retro indretning 4 Blog Bettina Holst retro indretning 5 Blog Bettina Holst retro indretning 6 Blog Bettina Holst retro indretning 7

Kilde/source – fotograf Igor Josifovic

Hva` så – blev du i ligeså humør af dette hjem som jeg gjorde ?. Tænk, jeg tror slet ikke jeg ville kunne sidde stille hvis jeg besøgte dette hjem. Jeg ville rende rundt og lure hver en krog ud – for der er så meget personlighed og hygge, at selv om det er langt fra min egen stil, så ville jeg elske at være lige der. Lige nu.

Ha´ en skøn dag og påskeferie, hvis du er så heldig at have det nu 🙂

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Pigen med troldehaar 23/03/2016 kl. 20:08

    Det ser rigtigt hyggeligt ud 🙂

  • Svar Julie 23/06/2016 kl. 22:02

    Super flotte billeder! Rigtigt hyggeligt ser det ud!

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.