Atelier/galleri, Kom indenfor

Renovering af atelier vol. 6

Renovering af atelier vol. 6

Sådan så det ud da vi overtog tilbygningen, der ligger en spytklat fra huset.

Nu står det snart færdigt som mit atelier/galleri/showroom (før-billederne er taget mens de tidligere ejere stadig boede i huset, men meget af det stod der sgu også, da vi flyttede ind):

Og sådan ser det ud i skrivende stund:

Projektet indebar:

2 vægge blev væltet.

2 massive gamle porte er fjernet og hullerne muret op. Vinduerne som vel var ca. 4-5 år gamle beholdt vi. Nogle af dem skiftede plads. 2 nye hoveddøre og 1 ny terassedør er kommet til. Loftet blev revet ned.

Det gamle gulv blev hakket op og nyt beton gulv blev støbt. Gamle buede vinduer måtte desværre lade livet. Nye indervægge og loft til kip er kommet til. De gamle spær er bibeholdt 100% som de var – med alle de gamle rustne søm (til håndværkernes store forundring).

Betongulvet ville jeg have 100% råt som det nu engang faldt ud efter støbningen, så det har derfor fået klar Epoxy (2 lag). Jeg kunne mærke, at det ville blive for “pænt” og perfekt hvis gulvet havde fået en gang grå eller hvid. Jeg stræber mod “det perfekte…. men med lidt ridser”. Og det er blevet præcis jeg havde forestillet mig det for snart 6 måneder siden….

Mht. Epoxy malingen var jeg så heldig, at maling.nu kontaktede mig og det er derfor dem, der har sponsoreret det. Heldige mig, for pengene var også ved at slippe op. Jeg kunne selv vælge projekt og valget faldt på Epoxy´en. Jeg havde frygtet opgaven, men det var der ingen grund til.

Det var super nemt at arbejde med og Charlotte fra maling.nu har været sød og behjælpelig med gode råd. De er billige med deres produkter og jeg kender nu et fedt sted på nettet, hvor man kan købe billige maling.

Iaften flytter vi de første møbler ind og en masse lamper skal sættes op (galleri/billede spots). Og så skal der produceres en masse nye malerier fra i næste uge og frem, når jeg er færdig med at indrette det helt. Og når indretningen er helt på plads, får du masser af billeder derfra.

Så kan man sikkert også bedre fornemme størrelsen, når det er indrettet.

Jeg må hellere komme videre..

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg