Atelier/galleri, Kom indenfor

Renovering af atelier vol. 4

Renovering af atelier vol. 4

Med renoveringen af mit kommende atelier/galleri er der nok at se til for tiden. Her får du lige en ordentlig gang billedspam af processen vi har været igennem.

Status pr. 10. september 2012:

Der er banket ½ meter gammelt betongulv op og jord er gravet væk. Nyt betongulv er blevet støbt. Varmerør trukket. Isolerering i gulvet er lavet.

Og dette er status pr. 20. september 2012:

Det har taget tømreren lang tid at lavet skelettet til de nye vægge. Især fordi det er gamle og skæve vægge. Og specielt ovenstående billede, hvor vinklen på loftet skulle mødes og fordi der nedenunder er blevet væltet en bærende mur.

Jeg vil nemlig have loft til kip. Så der skulle han tænke kreativt og vi har haft ingeniør på til at beregne det hele, så skidtet ikke dratter ned.

Og sådan ser det ud i skrivende stund, idag den 29. oktober 2012:

Okay der var mange billeder.

Kunne ikke vælge.

Desværre måtte de gamle staldvinduer lade livet. Det ville simpelthen blive alt for dyrt at renovere dem og montere skelet omking dem. Mureren bankede dem meget forsigtigt ud “for han havde fået ordre fra Thomas om, at “Bettina nok kan bruge dem på anden måde”..heee.

Jeps min mand kender mig.

Iøvrigt har jeg brug for så meget vægplads som muligt og vinduerne tog desværre for meget plads.

Ha’ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen`s univers på Facebook.

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

30 Kommentarer

 • Svar Finn og Eva 29/10/2012 kl. 11:29

  Uuuuha jeg mindes tydeligt da jeg var 40 år, eller rettere fra jeg var midt i tyverne til midt i fyrrene:O)og vi var igang med samme projekt, men i guder hvor har jeg nydt det mange gange siden. Det ser ud til at blive super godt, måske jeg skulle tænke på at melde mig til en workshop engang i det nye år.
  Eva

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 29/10/2012 kl. 12:25

   Det er til at klare, specielt fordi vi jo ikke bor som sådan i byggerodet, da det hele foregår i en tilstødende bygning, men for pokker jeg glæder mig. Har SÅ mange ideer til forskellige workshops (ikke kun male). Du skal være SÅ meget velkommen Eva :-))

 • Svar Tuttifrutti med et tvist. 29/10/2012 kl. 11:42

  Kan godt forstå, at det var svært at vælge billeder fra. men når billederne fortæller et forløb som her, gør det ikke noget med en omgang billedspam. ;o)
  Det ser rigtig fint ud, og jeg glæder mig til at se det endelige resultat.
  De gamle vinduer er meget smukke, gad vide hvad du finder på at bruge dem til?

 • Svar Mona Honnens 29/10/2012 kl. 11:58

  Hvis du glæder dig til det er færdigt, forstår jeg dig godt. Dt bliver super lækker ;O)

  Mona

 • Svar Lise Halager 29/10/2012 kl. 12:04

  Jeg ville ikke være til at styre på flere tønder land hvis det var mig – håndværkerne var blevet sat til at arbejde 24-7 😀

  Det bliver super godt.

  Kh Lise

 • Svar Citronmoster 29/10/2012 kl. 12:55

  Åh – de gamle vinduer er super skønne. Hvor blever det skønt for dig når det hele ståer fiks og færdigt 🙂

 • Svar Carina Dühr 29/10/2012 kl. 16:12

  Sikke et luksusrum du får Bettina!!! Ih … og hvor jeg glæder mig … for jeg er nemlig en af de heldige, der skal på workshop den 17.+18. november :o))) Jeg nåede desværre ikke ind i Øksnehallen i weekenden, men jeg kan slet ikke vente til det bliver workshop-tid … skal kun sove 19 gange mere (sagde du 5 år!) ;o) Jeg glæder mig som et lille barn til at lære en masse :o)

  De gamle staldvinduer er smukke og jeg er også spændt på at se, hvad du finder på med dem … så charmerende :o)

  Kh Carina

 • Svar Kirsten Søeballe 29/10/2012 kl. 17:59

  Hvor bliver det godt Bettina.
  Superfine forhold at holde kurser under 🙂

 • Svar Mette Kathrine Lauritzen 29/10/2012 kl. 18:20

  jeg kan levende forestille mig at det bliver super lækkert!!! Wow hvor er du heldig 😀

 • Svar mig & ipsen 29/10/2012 kl. 20:41

  Slå fejl før om igen
  Uha det blir godt når du når i mål, pøj pøj med det sidste

 • Svar mig & ipsen 29/10/2012 kl. 20:41

  Slå fejl før om igen
  Uha det blir godt når du når i mål, pøj pøj med det sidste

 • Svar mig & ipsen 29/10/2012 kl. 20:41

  Slå fejl før om igen
  Uha det blir godt når du når i mål, pøj pøj med det sidste

 • Svar mig & ipsen 29/10/2012 kl. 20:41

  Slå fejl før om igen
  Uha det blir godt når du når i mål, pøj pøj med det sidste

 • Svar mig & ipsen 29/10/2012 kl. 20:41

  Slå fejl før om igen
  Uha det blir godt når du når i mål, pøj pøj med det sidste

 • Svar Snullemor 29/10/2012 kl. 21:25

  Hold da op hvor bliver det skønt!
  Ja man får da helt lyst til at opleve det live!
  : )

 • Svar Isa Petersen 30/10/2012 kl. 15:31

  Det se godt ud, skal nok blive flot, jeg komme og kigger til næste sommer :o)

 • Svar garnløkken 30/10/2012 kl. 22:11

  Hold fast hvor bliver det flot, det bliver spændende at se billeder, når det er færdigt. Jeg synes nu det er gået tjep, det er gode håndværkere i har,( vi har prøvet noget lignende, det tog længere tid). Fortsat god arbejdslyst med det sidste.

 • Svar Åpent hus 04/11/2012 kl. 21:05

  wow
  for et spennende prosjekt
  vi har selv totalrenovert et funkishus fra 1966.
  det ble 5 intense måneder
  nå har vi flyttet inn – ah!
  (og hvor er så kreftene..??)

  Åpent^hus

 • Smid mig en Hilsen