Atelier/galleri, Hverdagsglimt, Kom indenfor

Renovering af atelier vol. 3

Renovering af atelier vol. 3

Der knokles virkelig hårdt på det, der bliver mit kommende atelier. Imens arbejder jeg indenfor i det “rigtige” hus med at male og indrette. Jeg ved ikke hvad der er, men jeg er bare dybt fascineret af rust, patina og i det hele taget ting, der har historie og sjæl.

Og det er der masser af ude i mit kommende atelier for tiden.

Du får lidt stemningsbilleder her:

Thomas kan slet slet slet ikke se charmen i f.eks. et par gamle møgbeskidte døre og håndtag og jeg måtte insistere på, at de ikke røg med på genbrugspladsen. Men de er her endnu.

Den ene dør skal f.eks. have store hjul på og fungere som en day-bed på terrassen med en madras samt masser af puder/tæpper.

Den mørkegrønne blev vasket grundigt af igår og står nu i køkkenet og pynter (skal nok vise billeder en af dagene).

Hvad Thomas synes ?

Han kan se charmen nu.

En anden dør skal have ben på samt en hærdet glasplade og være mit fremtidige skrivebord i atelieret.

Sedee..

Dagen idag står ikke på patina men derimod på spritnye malerier, som jeg skal have hængt op i et lejet galleri i havnen i Dragør, hvor jeg udstiller de næste 2 uger.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

20 Kommentarer

 • Svar Karina 23/08/2012 kl. 06:54

  Tænk at du kan få så meget ud af nogle gamle døre! Jeg er vildt imponeret og glæder mig til at se billederne…
  :o) Karina

  • Svar Bettina Holst 23/08/2012 kl. 19:17

   Jeg ser muligheder overalt – selv nettet fra appelsinerne har muligheder hehhe 🙂

 • Svar Louise 23/08/2012 kl. 07:03

  Uha kender alt til ombygning vi bygger også vores gamle udhus om… der skal være butik, lige nu er der 4 væge og ja ikke andet…. det har været i så dårlig stand at alt andet er fjernet… hmm skal nok blive godt.

  • Svar Bettina Holst 23/08/2012 kl. 19:18

   Butik ?? – det lyder da vældig interessant. Glæder mig til at læse mere om på din blog 🙂

 • Svar ReKrea 23/08/2012 kl. 07:05

  Prøver lige igen ;)) Kender det godt, det der med at se alt det smukke i det “grimme” men det skal vi da bare være taknemmelige for at kunne! ;)) ha en ny god dag! Kh Lisbet

 • Svar Camillaeli 23/08/2012 kl. 07:14

  Hvor spændende…… Jeg elsker også gamle ting, der kan finde nye funktioner ;o)

  • Svar Bettina Holst 23/08/2012 kl. 19:21

   Synes det er mere spændende end købe nyt 🙂

 • Svar meine Dinge + Franka 23/08/2012 kl. 07:17

  So interesting to follow you renovating this house!

  ♥ Franka

 • Svar Jill 23/08/2012 kl. 07:22

  Jøsses hvor I da knokler i myre-flittige mennesker, I giver sådan en fredelig blogger som mig, der sidder her med morgenkaffen og bare sidder, helt dårlig samvittighed… 1. salen står nemlig og kalder på en støvsuger :o)… men liiige nu kan den da bare kalde for nu skal jeg opdateres på jeres fantastiske hus :o)

  Hvor er det nogle fantastiske ideer med de gamle døre, da jeg så dit billede af dem (altså inden jeg læste teksten) var jeg slet ikke i tvivl om at dem skulle du nok få brugt :o) :o) :o) -lidt sjovt så godt man lærer hinands små “svagheder” ;o)

  Jeg er meget on/off på bloggen så det er desværre ikke det hele jeg får med liiiige med det samme, men det er dejligt at komme ind og blive opdateret.. og off-line er heldigvis, for mit vedkommende, blevet = livlig aktivitet, det er bestemt ikke kun de sure tjanser der går tid med, men desværre er jeg jo som skrevet ikke så god til at få opdateret inde på min blog, jeg håber på det kommer lidt igen.

  Rigtig god arbejdslyst, og BE OM!!!! at se din dør i køkkenet 🙂 🙂 🙂

  • Svar Bettina Holst 23/08/2012 kl. 19:27

   Hahha ja vi er ret ivrige for tiden. Vi vil gerne være færdig hurtig. Så kan vi nemlig gøre det samme som du gjorde idag. Mon ikke det kommer igen med dine opdateringer ?. Men du har jo mange andre ting om ørerne Jill og jeg har den filosofi, at ting sker, når tiden er den rette til det 😀

 • Svar RikkeBo 23/08/2012 kl. 07:59

  Kære Bettina
  Meget charmerende og elsker dine skønne ideer… Glæder mig til at se de færdige resultater..
  Åh bare jeg kunne kigge forbi Dragør og få et look..
  God Torsdag / RikkeBo

  • Svar Bettina Holst 23/08/2012 kl. 19:28

   Tak tak Rikke. Ja det kunne have væretsuper hyggeligt, men der er joen bid vej for dig. Du må nøjes med billeder derfra 😉

 • Svar Lisbet / *LLL og Co.* 23/08/2012 kl. 09:39

  Gamle døre er jo super smukke! Har selv nogle stykker fra “det gamle stuehus” her på matriklen… Har f.eks. været med som varebærer på markeder!
  Et venligt ment TIP:
  Husk at tjekke dørene for aktive borebiller, inden du slæber dem med indenfor! 😉

  • Svar Bettina Holst 23/08/2012 kl. 19:30

   Ohhh godt tip. Havde ikke lige tænkt i de baner. Den gønne ser ikke ud til at have været ramt på noget tidspunkt. Den er bare slidt. Tak for tippet 🙂

 • Svar Mariannel 23/08/2012 kl. 20:55

  Genbrug er godt – og gamle døre er smukke – glæder mig til at se mere ;0))

 • Svar Christina 25/08/2012 kl. 09:55

  Smukke fotos, og gode ideer. Held og lykke med maleriudstillingen.

 • Smid mig en Hilsen