Atelier/galleri, Kom indenfor, Mine projekter

Renovering af atelier vol. 2

Renovering af atelier vol. 2

Nåhm her på matriklen er vi jo stadig ved at lave et atelier til mig og jeg vil lige opdatere dig på hvor langt vi er pt.

3 trillebøre var ude at trille i 3 dage.

Der blev kørt næsten non-stop med de trillebøre. Der er gået virkelig mange skridt i de dage. Hold nu op altså, hvor var der meget. Det blev bare ved og ved. 2 kæmpe containere blev fyldt til bristepunktet – og det var kun med beton og sten. Loft og halm m.v. kørte Thomas afsted med til genbrugspladsen.

Se proces billeder her:

Der blev kørt en hel del gange…

Læs rigtig rigtig rigtig mange gange.

Hele familien hjælper til med det hårde forarbejde inden håndværkerne kan komme igang.

Uhada det blir´så fedt, når det står klart. Jeg glæder mig som et lille barn til at få min helt egen legeplads på 60 kvm.

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg