Atelier/galleri, Kom indenfor

Renovering af atelier vol. 1

Renovering af atelier vol. 1

Jeg har en drøm.

Den har jeg haft i mange år efterhånden.

Drømmen om eget atelier og galleri. Nu går den snart i opfyldelse. Denne tilbygning på vores nye hus skulle gerne ende ud med at blive mit kommende atelier og galleri/showroom. Tilbud er nu indhentet fra diverse håndværkere. Der er 2 bærende vægge, der skal rives ned, så det bliver ét stort rum og loftet skal også ned, så vi får loft til kip.

Det er ca. 50 kvm – liiige en anelse mindre end den store drøm, men mindre drømme kan jo heldigvis også gøre det. Og idag måtte jeg en tur til Haslev for at tage lidt billeder til ham, der skal stå for entreprisen af renoveringen. Herhjemme har vi ti tommelfingre, så det er ikke et gør-det-lige-selv projekt.

Det er en ret stor renovering der skal til, hvilket billederne måske giver indtryk af.

Vi står selv for oprydningen, nedrivning af loft og hakke det gamle betongulv op. Det regner vi med at bruge 1 måned på. Nå ja vi og vi. Med det mener jeg Thomas.

Og selvom det var regnvejr, kunne det ikke ødelægge mit humør, da jeg lige fik genset huset endnu engang og som vi jo overtager den 1.8. Damn det bliver godt. Resten af huset, kan du se billeder af her.

Ha´ en skøn aften !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg