Atelier/galleri, Design, Inspiration, Kom indenfor, Kontoret

Pyttliving kontra kontor og atelier

Pyttliving kontra kontor og atelier.

Idag inviterer jeg indenfor hjemme hos mig selv. Du får billeder fra vores kontor og et hjørne af mit atelier.

Eller.

Egentlig er det mere vores gæsteværelse. Vi har 2 sammenhængende værelser adskilt af en lille væg uden dør.

Årsagen lige præcis til herfra jeg idag viser billeder er at pytt-living.com endnu engang gerne ville samarbejde med mig og bloggen og da jeg er pænt begejstret for deres produkter sagde jeg ja tak. Jeg tænker, at de måske bliver lidt overrasket over den måde jeg valgte at bruge deres produkter på.

Jeg valgte nemlig at dele portionen op i 3 i stedet for den måde, som det vist umiddelbart er tænkt til. Nemlig en senge gavl med tilhørende side borde.

Her er hvad jeg modtog:

En connecter, 2 sorte læder strops, 1 rundstok, 1 sengegavl og 2 mørkegrå wallstand (stof sengeborde).

Blog Bettina Holst Pyttliving sengegavl collage

Du finder det jeg modtog i deres kategori Bedlinen her.

Her ser du hvordan jeg valgte at splitte det hele op og bruge det forskellige steder:

Blog Bettina Holst Pyttliving sengegavl kontor 1

Jeg valgte at lave mine egne stropper i hvidt læder. Helt tynde så de er så lidt synlige som muligt. I atelieret havde (har) jeg en temmelig lang jern stang, som jeg fik Thomas til at skære et stykke af i en længde der passer til sengegavlen.

Jeg kan godt lide det rå udtryk.

…og jeg skulle bruge rundstokken et andet sted.

Den grønne pude er også fra Pyttliving (modtaget på et andet tidspunkt). Puden kan du læse om i dette indlæg.

Skabet til venstre kan du måske genkende (hvis du har fulgt bloggen længe). Det er det jeg kalder “forandringsskabet”.

Det har efterhånden haft mange farver; bla. hvid, turkis, gul og p.t. er det altså gråt. Det er født med glas døre (de er der stadig), men nu er det fyldt op med ragelse og jeg har derfor fået et byggemarked til at skære 2 plader på mål til mig. Du kan bla. se hvordan skabet tidligere har set ud i dette indlæg.

De sorte læderstrops som Pyttliving har sendt mig, har jeg så valgt at bruge som håndtag. Det vil sige, de er endnu ikke skruet fast, men sidder bare med abesnot, mens jeg går og overvejer om de skal sidde der eller bruges til noget helt andet.

Blog Bettina Holst Pyttliving sengegavl kontor 2 Blog Bettina Holst Pyttliving sengegavl kontor 3

Blog Bettina Holst Pyttliving sengegavl kontor 5  Blog Bettina Holst Pyttliving sengegavl kontor 7

Blog Bettina Holst Pyttliving sengegavl kontor 8

De 2 wallstand (stof sengeborde), som jeg også modtog, har jeg valgt at bruge i atelieret sammen med rundstokken. De rummer nu gavepapir, tapetrester mv. Og der er plads til m.e.g.e.t mere nu. Man skal ikke gå ned på gavepapir eller tapetrester.

Jeg håber du fandt lidt inspiration idag ?

Skulle du lyste at se hvad pytt-living.com ellers kan byde på så tag da endelige forbi dem.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram.

Indlægget er sponsoreret (den har du nok selv fanget)  – og du kan læse min reklamepolitik her.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

79 Kommentarer

  • Svar jonna ipsen 16/03/2016 kl. 18:44

    super flot ????

  • Smid mig en Hilsen