Blog-Bettina-Holst-drivhus-2014
Mine projekter, Vores have

Projekt drivhus

Projekt drivhus

Dette indlæg startede jeg på at skrive i 2013 !!

Det har bare ligget som kladde.

Så jeg tænkte, at det var på tide at få det skrevet færdigt.

Det handler om noget så sindsoprivende spændende som vores drivhus – med en masse før/under/efter billeder – fra 2012 til 2015. Jeg har nemlig nogle spritnye indlæg klar som viser hvordan hele området omkring drivhuset ser ud nu – anno 2017, men kunne det ikke være sjovt at starte med begyndelsen ?

Jah…

Huset vi bor i købte vi i august 2012. Vores første projekt var at renovere mit atelier og det gik der 6 måneder med. Du kan se procesbillederne af hele renoveringen her.

Mens manden gik til hånde i atelieret sammen med de rigtige håndværkere, havde jeg en masse male projekter indenfor, så haven var vi stort set ikke i det første år vi boede her. Drivhuset blev i mangel af et skur brugt til opbevaring (de tidligere ejere havde brugt den gamle bygning som skur. Den bygning som jeg nu skulle have atelier i).

Da indlægget er fra en tid hvor jeg havde mindre billeder på, må du altså lige se gennem fingrene med de små billeder.

Advarsel: grimme billeder kan forekomme 🙂

FØR / 2012:

Haven projekt drivhus 1

Nåhm.

Det er ikke verdens fedeste drivhus, men det er her og jeg er lykkelig for det. Det er første gang at jeg har drivhus. Jah. Da vi kun er 2 personer, er det begrænset hvor meget vi gider at dyrke. Derfor besluttede jeg, at det også skulle kunne bruges på en regnvejrsdag med en god bog. Så en dag min mor var her fjernede vi alle fliserne, da de skulle lægges om. Dén opgave var manden rigtig glad for.

Eller.

Haven projekt drivhus 3

Haven projekt drivhus 4

Haven projekt drivhus 5

Haven projekt drivhus 6

En gammel og efterhånden temmelig grim kurvestol fik lige en foryngelseskur med en gang sort spraymaling på dåse.

Den fik 2 gange og malingen blev købt i Jem&Fix.

Ganske udmærket spraymaling de har. For længere og bedre holdbarhed kan man evt. give den en gang gulvlak bagefter. Eller endnu bedre male med pensel med en dertil indrettet maling, men altså…. spraymaling fungerer for de mere dovne.

Dog er holdbarheden ikke evig.

Haven projekt drivhus 7

Stolen holdt vel i ca. 1 år så gad jeg den ikke mere og solgte den. Istedet stillede jeg en seng derind istedet. Sengen blev for mange år siden købt i Bilka og fungerede som ude seng på vores overdækkede terrasse i vores tidligere hus i Greve. Med myggenet und alles. Fantastisk sted at ligge om sommeren og snuppe en morfar.

Den  kom altså så til live igen her i Haslev i drivhuset. Billederne nedenfor er taget med mobilkamera, da jeg ikke lige kunne finde nogle i gemmerne med det “rigtige” kamera.

Men altså sådan blev drivhuset så brugt i 2014:

Blog-Bettina-Holst-drivhus-2014

Blog-Bettina-Holst-drivhus-2014-1

Blog-Bettina-Holst-drivhus-2014-2

Blog-Bettina-Holst-drivhus-2014-3

Sengen tog jeg en tårevædet afsked med i efteråret 2014.

Problemet var/er at drivhuset ikke er 100% tæt og lige præcis der hvor sengen stod, dryppede det ned på madrassen når det regnede og jeg må blankt indrømme, at jeg gad simpelthen ikke længere en pissevåd madras eller at dække den til hver gang det regnede.

Så ud med den.

I 2015 satte jeg istedet sat et bord og et par stole derud. Der stod det i ca. 6 måneder indtil min ældste søn og hans kone fik det med, da de fik deres første lejlighed.

Iøvrigt var det møghyggeligt at sidde derude og spise (når solen altså ikke lige bagte ned – men det gjorde den ligesom ikke vildt meget den sommer i 2015).

Nu er vi jo så sprunget frem til 2017 og der er sket radikale ændringer. Det vil jeg vise dig i de næste par indlæg.

Ha´en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

148 Kommentarer

 • Svar Anne Romedahl 20/06/2017 kl. 19:37

  En god ide at starte der. Det er jo sådan, at det foregår både inde og ude – en proces som aldrig ender. Glæder mig til fortsættelsen og til at se drivhuset anno 2017😊

  • Svar bettinaholst 21/06/2017 kl. 08:08

   Tak Anne 🙂

   Ja man skal jo starte et sted – faktisk er det mere området omkring drivhuset der er markant ændret. Drivhuset er stadig grimt og med ituslået glas :-0

   Kh

 • Svar Karina 27/06/2017 kl. 12:38

  Jaaaa – indlæg om drivhuset. YES – glæder mig så meget til de næste stykker. 🙂

  • Svar bettinaholst 27/06/2017 kl. 15:46

   Hehee sidder faktisk lige og er ved at redigere dem – egentlig er det ikke så meget om selve drivhuset de næste indlæg handler om – det er mere området omkring det vi har forandret 🙂

 • Svar Terrassen i baghaven vol 1 - Bettina Holst Blog 28/06/2017 kl. 14:01

  […] lovede jo i forlængelse af indlægget projekt drivhus, at vise hvordan vi er ved at ændre området omkring vores drivhus, som jeg knuselsker – […]

 • Svar Monica 07/07/2017 kl. 08:07

  Åh, hvor ville jeg ønske mig et drivhus!!!

  • Svar bettinaholst 13/07/2017 kl. 16:11

   Kan jeg godt forstå 🙂

   Der er nu også noget helt fantastisk over at have drivhus. Uanset om det er grimt og utæt som vores, så vil jeg til enhver tid foretrække vores end slet ikke at have noget <3

   Kh Bettina

 • Svar Drivhus - Bettina Holst Blog 13/07/2017 kl. 16:14

  […] Du finder også et indlæg om hvordan drivhuset så ud dengang vi flyttede ind i 2012. […]

 • Smid mig en Hilsen