Phillips damper til tøj
Bloggen tester

Phillips damper til tøj

Phillips damper til tøj

*Reklame

For et stykke tid siden blev jeg spurgt om jeg ville teste Philips GC524/60 damper til tøj. Hmmm bum bum…det måtte jeg lige tænke en ekstra gang over, for umiddelbart synes jeg ikke det gav så meget mening at skrive om, da det hverken handler om indretning eller et gør-det-selv projekt. Altså lidt gør-det-selv er der jo over det…

Men alligevel.

Og faktisk stryger jeg yderst sjældent.

Okay. Okay.

Aldrig…

Ikke at jeg ikke har tøj, der skal stryges, men det har jeg folk til (læs min mand). Min mand var derfor lidt mere interesseret i at teste den end jeg var, så vi valgte at prøve den af. På trods af at dette ikke er en tøj blog..

Først får du det der tekniske info om den og hvordan de selv præsenterer den, så skal jeg nok fortælle om vores oplevelse (både godt og skidt) længere nede:

“Brug Philips EasyTouch Plus stående steamer hver dag til at fjerne krøllerne på dit tøj. Med en lang række væsentlige dampløsninger er apparatet perfekt til hurtige finpudsninger og sart tøj, der er svært at stryge. Den varme damp genopretter fibrene i tekstilerne, så tøjet får sin form tilbage og føles som nyt igen. Med Philips EasyTouch Plus stående steamer forlænger du dit tøjs levetid og du slipper for at vaske så ofte”.

Større effektivitet, mindre besvær

 • Dækker mere i ét strøg med 25 % større* dampplade
 • Støttetilbehør, der gør det nemt at opnå skarpe resultater
 • 5 dampniveauer til forskellige stoftyper
 • Justerbar stang til forskellige højdeindstillinger
 • Speciel tøjbøjle

Nem udglatning af krøller

 • Kraftig konstant damp, der giver effektiv udglatning af krøller
 • Stor, aftagelig vandtank, der letter genopfyldning når som helst
 • Stofbørste, der giver dybere dampgennemtrængning
 • Perfekte plisseringer på den nemme måde med plisseringstilbehør

Pålidelig og sikker

 • Sikker at anvende på alt tøj
 • Handske til ekstra beskyttelse under dampning
 • Easy de-calc-afkalkningsfunktion, der giver produktet længere levetid

SÅ FIK vi lige dét på plads 🙂

Philips GC524/60 damper til tøj fås bla. hos www.wupti.com.

Phillips damper til tøj

Phillips damper til tøj

Her er vores oplevelse af Philips GC524/60 damper til tøj:

Jeg samlede den alene på 5 minutter uden så meget som at kigge i manualen, så tjek – den er nem at samle.

Jeg fyldte den med vand – igen uden at tjekke i manualen først, da det gav sig selv, så tjek – super nem at fylde vand på.

Jeg fik dampet et par lange benvarmere og en uld bluse for at tjekke af om den levede op til det de skriver om uld tøj, så tjek – den er god til uld tøj.

Jeg fik også dampet et par bluser, der ikke var specielt krøllede, men godt kunne trænge til liiiige det der sidste strøg…det kunne den også klare.

Jeg tog den så helt ud og dampede en bomuldsbluse, der var vildt krøllet – den opgave kunne den så ikke klare. Det tog voldsomt lang tid og blondekanterne måtte den give op overfor.

Min mand’s krøllede bomulds skjorter var den heller ikke så glad for at glatte, men et par tynde let krøllede t-shirts gik det bedre med. Til gengæld var den fin til at friske hans jakkesæt op med.

Konklusion:

Den kan klare det, der står i beskrivelsen men skal du have strøget en krøllet bomuldsbluse eller lignende, så må strygejernet altså frem. Står man i længere tid kan det godt blive lidt lummert i rummet.

Pyhhh.

Den har i mine øjne ét stort minus: ledningen er alt for kort, så enten skal du stå meget tæt på et stikkontakt eller også skal du hive forlænger stikdåsen frem. Til sammenligning, så er ledningen på vores strygejern dobbelt så langt.

Den fås bla. HER

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen