Phillip Hue - leg med dit lys
Kom indenfor

Phillip Hue – leg med dit lys

Phillip Hue – leg med dit lys

Add//

Noget af det vigtigste i indretningen er belysning. Hvis du spørger indretnings eksperter. Jeg har egentlig altid vidst det, alligevel er det ikke altid det jeg har prioriteret. Jeg har en speciel kærlighed for lamper og helst lamper der er skulpturelle og skiller sig lidt ud. Lige på det punkt synes jeg, at det er ret nemt at gøre sin indretning anderledes.

Det er dog også vigtigt, at sørge for at det er de rigtige lyskilder. Personligt er jeg mest til de varme farver og jeg har altid sværget til halogen pærer. Jeg har egentlig aldrig brudt mig om feks. el spare pærer. Bryder mig ikke om lyset. På den anden side er det også vigtigt at tænke på miljøet. Jeg synes bare, at det har været en ret stor udfordring, at kombinere det rigtige lys med noget der også er miljøvenligt.

For 1 uge siden fik vi Phillips HUE pærer og sikke en øjenåbner!

3 pærer, en app og et valg mellem 16 millioner forskellige farver lys, så er man ligesom kørende til enhver lejlighed. Skal der være fest så kan den få fuld skrue på f.eks. det farvede lys, til jul kan der skabes stemning med rødt lys osv. osv.

Legebarnet og lys entusiasten i mig er helt oppe at køre.

Endelig endelig har vi fået en belysning, hvor vi kan få lige præcis den stemning vi vil have. Samtidig kan det SÅ meget mere; indstille til tænk/sluk, du kan tænde lyset selv om du ikke er hjemme, vågne op til lys og meget meget mere. Vi er slet ikke færdige med at udforske denne fagre nye verden.

Jeg er virkelig begejstret.

Vil du vide mere om Phillips HUE så læs mere på www2.meethus.com.

Jeg har valgt, at sætte pærerne i lampen over spisebordet, standerlampen ved den nye lilla sofa og ude i entreen.

 Phillip Hue - leg med dit lys

Phillip Hue - leg med dit lys

Phillip Hue - leg med dit lys

Her kan du se en lille video jeg lavede igår aftes:

 

Der er forskellige muligheder – vi gik med denne pakke. Den hedder “White and color ambiance – starter kit E27”:

Phillip Hue - leg med dit lys

OBS:

Vi havde indbygget lysdæmper i køkkenet (bla. til lampen over spisebordet), men det går ikke sammen med Phillips HUE, da den er med indbygget lysdæmper, så vi har fået en elektriker nabo til at skifte til almindelig tænd/sluk. Husk at downloade appén (Phillips hue app). Vi styrer det hele derfra.

Bettina er glad.

Kærligst Bettina

Indlægget er sponsoreret. Du kan læse min reklamepolitik her.

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

75 Kommentarer

 • Svar Marie 19/10/2018 kl. 15:27

  Hej Bettina. Jeg kommenterede på Tumblr (..vist nok ..?) men det driller – halve kommentarer sendes afsted – og jeg kan ikke finde ud af at slette dem igen. Aahrg!
  Så nu forsøger jeg her ☺

  Det er rigtig fedt med din nye belysning ☺🤗💃💃
  Og jeg kunne jeg godt finde på at anskaffe mig noget tilsvarende herhjemme 🙄

  De 3 pærer du har anskaffet dig, hvilke typer er det? Og er det et startsæt af en art?

  Jeg har kigget lidt på Philips Hue hjemmesiden (dit link) og er overvældet af de mange forskellige typer pærer der er at vælge imellem.

  Jeg mangler i høj grad en hjælpende hånd, da jeg ingen forudsætninger har for at vurdere hvad jeg skal vælge. Og ikke vælge.
  Jeg tænker derfor at jeg kan lade mig inspirere af de typer pærer du har valgt, frem for selv at træffe et alternativt valg – mere eller mindre i blinde. 😮🤔

  Kender du til steder/butikker hvor jeg kan tage over at se udvalget og få noget vejledning, eller er det bedst selv at finde ud af hvordan og hvorledes og bestille dem på nettet?

  Hvor har du dine fra, er det en sponsor gave? Kender du prisen for dit sæt?

  Med venlig hilsen
  Marie

  • Svar bettinaholst 19/10/2018 kl. 20:47

   Kære Marie

   Min plan var jo selvfølgelig at skrive hvilken pakke vi valgte, men det glemte jeg da fuldstændig. Ellers en vigtig detalje tsk tsk…;-)

   Jeg har nu opdateret indlægget med et billede af den pakke vi har. Det er et såkaldt Starter-sæt. Priserne svinger på nettet, så det kan virkelig betale sig at google. Der er rigtig mange forhandlere derude 🙂

   Prisen ligger omkring 1700 kr. men er man heldig kan den sikkert fås billigere. Det kan i hvert fald anbefales at holde øje på nettet om ikke nogen af forhandlerne kører med tilbud!

   Ellers vil jeg tro, at de fleste lampeforretninger har det (?)

   Aldrig har det været så sjovt at lege med lys, så jeg kan virkelig anbefale det. Jeg har ikke fortrudt at vi valgte den pakke, for der er crazy mange muligheder – både farvet lys men også vildt mange muligheder med hvidt lys – både koldt og varmt lys. Virkelig mange.

   Kh Bettina

  • Svar Pia 20/10/2018 kl. 15:06

   Hej Marie – jeg tillader mig lige at svare også :). Jeg ved at artiklen handler om Philips Hue, men jeg vil alligevel lige slå et slag for IKEA’s TRÅDFRI-serie. Det fungerer på samme måde som Philips Hue, men er vist noget billigere (jeg har det selv).

   P.s. Jeg er i øvrigt på ingen måde ikke sponsoreret af IKEA (gid jeg var) :p

   • Svar bettinaholst 23/10/2018 kl. 11:04

    Hej Pia

    Tak for dit svar – jeg kan se din URL er fra IKEA – at du er ansat (og skjult reklame tillader jeg desværre ikke , så det meste af reklameteksten er fjernet) :-/

    De bedste hilsner
    Bettina

    • Svar Pia 22/11/2018 kl. 01:12

     Hej igen
     Haha! Jeg lover at jeg ikke er ansat af IKEA, – og de ved på ingen måde at jeg “reklamerer” for dem, så får (desværre) ikke rigtig noget ud af det. Linket var nu bare til pærene, så den var til at finde for Marie :). Så jeg er egentlig bare et helt almindeligt kedeligt menneske der (måske en smule overentusiastisk) ville give et uforbeholdent tip videre. Men i orden – det er din blog, så du styrer selvfølgelig indholdet.
     Apropos: Det skræmmer mig i øvrigt at man kan redigere i indlæg – troede bare man kunne slette dem. Så vil jeg da tænke over hvad jeg sætter mit “navn” på i fremtiden, hvis folk direkte kan ændre det jeg skriver :/. Det synes jeg er ret uhyggeligt…

     • bettinaholst 23/11/2018 kl. 17:40

      Hej Pia – ja som administrator kan jeg rette i kommentarer :-). Jeg kunne dog ikke drømme om hverken at rette indhold, sætte kommaer eller hvad ved jeg. De få gange jeg retter er når der er links, for kommentarer med links kommer ind som spam i en anden mappe.

      Jeg vil ikke have links på min blog og reklamere for hvad ved jeg. Du skulle bare vide hvor mange der prøver at snige links ind til alt muligt!! :-/

      Det var som sådan ikke dit link i kommentaren (jo den fjernede jeg) – men det var mere din mailadresse der ledte direkte til Ikea – jeg kan se at din mailadresse er en anden nu..

      Kh Bettina

 • Svar Trine 19/10/2018 kl. 15:28

  Så utroligt flot! Ønsker også!😍

  • Svar bettinaholst 19/10/2018 kl. 20:50

   Kære Trine

   Jeg er SÅ glad for at vi valgte det. Det kan virkelig anbefales. Aldrig har vi haft så spændende lyskilder. Der er SÅ mange muligheder. Er man f.eks. ude og kommer senere hjem end beregnet, så kan man bare tænde lyset der hvor man nu er. Dét er da smart. Der er også en masse andre muligheder. SÅ smart.

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen