Boliger, Indretning, Inspiration

På en gård i Norge

På en gård i Norge

På en gård i Rakkestad i sydøstlige Norge bor designer og møbelelskeren Stine med sine heste. Fra adressen driver hun sit firma. Man kan ikke lade være med at tænke en lille smule Pippi Langstrømpe når man ser hendes hjem, hvor mønstret tapeter og glade farver har fået en plads. En rigtig hyggelig og dejlig bolig hvor sommerhumøret er i top.

Stine bor både med klassikere som Eames og Wegner og loppefund. Hendes stil er meget blandet. I hendes firma sætter hun bl.a. møbler i stand og videresælger dem. Kom med indenfor og se hvordan hun bor og se om der er noget der kan inspirere dig:

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 2

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 3

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 4

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 5

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 6

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 7

Blog Bettina Holst Bolig inspiration 8

Boligen er fundet her/source

Den gule farve er fantastisk. Jeg følger 2 på Instagram, der har valgt den farve til deres hoveddør og jeg har selv haft den for et par år siden på mit “forandringsskab”. Jeg synes stadig farven er himmel skøn, men den passer bare ikke rigtigt ind mere på vores matrikel.

Jeg håber du fandt lidt inspiration i denne bolig ?.

Imorgen er det konkurrencetid, hvor du kan vinde et fantastisk smuk fotografi, så jeg håber du kigger forbi…

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Nicolaj 31/07/2015 kl. 15:09

    Rigtig fede billeder 🙂
    Bliver alt hurtig forelsket i den svenske/norske landstil 🙂 Er især vild med den måde hvorpå, der er blevet inddraget gul i soveværelset 🙂 En dejlig sommerfarve!

    /Nicolaj

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.