opklar mysteriet i Escape Room 2
Oplevelser

Opklar mysteriet i Escape Room

Opklar mysteriet i Escape Room

Elsker du “Da Vinci mysteriet” og lignende film og kunne du tænke dig selv at opklare et mysterium, så bør du måske tage familien under armen og hive dem med til København. Thomas og jeg tog for et par uger siden selv turen mod storbyen sammen med de 2 ældste drenge og deres koner/kærester. Vi var inviteret af et eventbureau i  København – til at prøve: Escaperoom i København.

– og det var en invitation vi alle syntes rigtig godt om. Vi mødte op kl. 19.00 og blev mødt af en kutteklædt mand, der levende fortalte om hvad der snart skulle til at ske. Vi blev lukket ind i et lille rum og skulle så ellers igang med at finde- og løse en masse gåder. Vi havde 1 time til at løse dem og finde nøglen til at komme ud igen ! 😉

Det var absolut en sjov og meget anderledes måde at være sammen med familie på (gåderne kræver en vis alder for at kunne deltage). Bagefter sad vi og fik en øl/sodavand og snakkede om opgaverne vi havde løst sammen og hvordan vi løste dem som et team.

Jeg vil gerne røbe, at vi klarede opgaven inden timen var gået (vi klarede det på godt 50 minutter). Wup wup.

Du får her lidt stemningsbilleder fra Escape Room – det er IKKE min familie du ser på billederne:

Opklar mysteriet i Escape Room 4

opklar mysteriet i Escaperoom 1

opklar mysteriet i Escape Room 2

Opklar mysteriet i Escape Room.

Vil du også opklare mysteriet i Escape Room så læs mere om eventet på www.escaperoom.dk – der booker du både tid, finder priserne m.v.

Escape Room ligger på Østerbro i København. Mysteriet er bygget over et Da Vinci tema. Idet man træder ind, starter en spændende tidsrejse med stormestre, videnskab, “uhygge”, gåder, hemmelige ordener, kunst m.v.

Når døren lukkes begynder missionen med at løse en masse udfordrende gåder. Det er absolut ingen hindring at tænke både ud af boksen, klogt og kreativt.

Og så lærer man pludselig nogle nye sider at kende af ens kære, når man ser dem arbejde under “tidspres”. Vi var alle 6 enige om, at vi havde en både hyggelig, anderledes og sjov time sammen.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Indlægget er lavet i samarbejde med www.escaperoom.dk

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Nielsen 04/01/2018 kl. 11:35

  Hej Bettina,

  Jeg har prøvet Escape Room, og det er super sjovt! Vi var der i forbindelse med noget teambuilding, og jeg er pt. i færd med at planlægge dette års teambuilding dag. Har du nogle forslag?

  Jeg har overvejet et eventbureau, der hedder “Nordic Event”, da jeg har hørt godt om deres Teambuilding dage, selvom det vist er via et søsterbureau, som jeg forstår det.

  Kender du til dem? Eller andre anbefalelsesværdige bureauer? 🙂

  Mvh.
  Karina

  • Svar bettinaholst 05/01/2018 kl. 08:25

   Hej Karina

   Ja det er sjovt med Escape Room og rigtig fint til teambuilding. Nej jeg kender ikke det andet 🙂

   De bedste hilsner

   Bettina

  Smid mig en Hilsen