Kom indenfor, Mine projekter, Vægge

…Og så malede jeg lige en væg

…Og så malede jeg lige en væg

Jeg var slet ikke klar over, da jeg vågnede i fredags, at jeg skulle male en væg i stuen.

Sad og spiste morgenmad i sofaen (ja det er sådan noget jeg gør når jeg er alene..), kiggede mig omkring i stuen og tænkte “den der lyserøde væg…den må dø en dag snart”.

“Snart” viste sig så at være indenfor 30 minutter i dette tilfælde…

For et par uger siden havde jeg hentet gul maling til en væg i soveværelset. Jeg havde 3 liter, så tænkte, at der måtte være maling nok til begge vægge og inden kl. var 11 om formiddagen, var væggen lysegul istedet for lyserød. Bum.

Og ja det sådan noget jeg bare lige gør.

Nogen gange. En gang imellem. Okay…ofte.

Sådan så væggen ud inden jeg overfaldt den med ny maling:

Blog Bettina Holst pink wall

Men nu er den altså gul.

Er mega glad for resultatet. Var (er) også glad for den lyserøde. Der skulle bare ske noget andet. Det indebar så også, at jeg byttede rundt på det grå skab og chatollet. Skabet røg (tilbage) på kontoret og denne fine gamle teak fætter kom ned i stuen i stedet. Synes den klær den gule ret godt. Købt på DBA for 400,- bobs.

I torsdags havde jeg så fødselsdag. Aiii….tillykke med mig 🙂

Jeg havde ønsket mig en stol HAY – FDB J77 til spisebordet. Manden synes det var et hamrende kedeligt ønske, men vi manglede jo en stol og jeg mangler ikke tøj, tasker, sko, tørklæder, ure.

Så en stol – det fik jeg.

Jeg var glad.

Det er den sorte med tremmerne, der står først på billedet herunder. Den er fin. Passer godt til de andre rødder i gruppen. Men man sidder af helvedes til i den viser det sig.

Jeg havde kun set den på nettet. Den er testet af andre herhjemme, der er højere (og mere polstret end mig) og de sidder okay i den.

Men den er en keeper uanset hvad. Jeg sætter mig bare i en anden. Så kan jeg også bedre se den.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 5 

Blog Bettina Holst my home - inspiration 6

Blog Bettina Holst my home - inspiration 7

Blog Bettina Holst my home - inspiration 8

Blog Bettina Holst my home - inspiration

Blog Bettina Holst Blomsterbuket

Blomsterne kom med bud fra moderen min. Dét er dæleme hyggeligt, at få sådan en overraskelse leveret ved døren. Ding-dong…nogen har sendt dig en tanke. Eller. Banke banke på. Vi har nemlig ingen dørklokke.

Sidder du og tænker “fed gul farve, hvad mon farvekoden er ?”, så får du hjælp her. Malingen er fra www.promaling.dk på Frederiksberg og farvekoden hedder: NCS S 0507-Y

Kurvestolen er fra Ikea. Lige her var jeg ikke stor fan af Ikea. Pænt bøvlet at få fingre i den. De kunne simpelthen ikke finde ud af om den var på lager eller ej !. Men det lykkedes efter ret meget besvær.

Tror ikke jeg kan finde på så meget mere at tilføje dette indlæg. Du må spørge, hvis du ser noget du mangler svar på.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

11 Kommentarer

 • Svar Carina 18/06/2014 kl. 00:00

  Det ser herre fedt ud med den gule væg. Er især vild med teak sagen opad den. Og er død jaloux over at du har fundet den til 400kr. Sys simpelthen folk vil have så meget for deres teak ting.

  • Svar bettinaholst 18/06/2014 kl. 21:57

   TAK Carina 🙂

   Synes også teakmøblet gør sig ret godt mod det gule. Jeg kan godt se at mange gerne vil have en del for deres teak, men man kan heldigvis stadig være heldig på Dba 🙂

 • Svar Helle - garnkoglen 18/06/2014 kl. 10:57

  Fedt med fedt på!
  Er egentlig ikke rigtigt til gul, men synes væggen er voldsomt flot. En varm og lækker farve – kan godt forstå, at du havde trang til at lade den lyserøde dø, omend du var ret hurtig til at trække i malertøjet 😀

  Hm.. har et hus, der skal males (døre, vinduer og sådan) – du siger bare til, hvis du en dag sidder i sofaen med morgenmad (gør jeg også, når jeg er alene.. nogengange..) og alligevel bare keder dig.
  Hm… ej, måske det ikke er det samme!

  Dine CCHobby-kasser er for fede!
  Hvad træ er det? (hvis du ved det)

  Har ENDELIG fået vores sidste møbel hjem og op.. synes stuen begynder at ligne noget. Har et sted, der måske godt kan bruge sådan lidt kasser.. som matcher vores nye Bolia-reol – og så alligevel..

  Tak for fed inspiration (og dårlig samvittighed over manglende impulsive handlinger 😉 )

  Ha’ en skøn onsdag – efter sigende den sidste varme og solrige (i kombination) dag foreløbig..

  • Svar bettinaholst 18/06/2014 kl. 22:04

   TAK Helle 🙂

   Jeg er vild med gul ! – det er sådan en skøn og glad farve. Denne er dog ikke speciel hidsig gul som jeg også er vild med, men blød og hyggeligt :-). Hehhe tror det lidt at en overspringshandling det der med at male en væg !

   Åhhh vi har også vinduer der skal males i år. Og der er satme MANGE vinduer i dette hus (undskyld mit franske). Se det er en opgave jeg absolut IKKE gider. Elsker at male både på lærreder og vægge, men vinduer og ovenikøbet med en million sprosser !!…åhhhh no no no no 🙁

   Kasserne er kejsertræ (hvad det så en er for en størrelse). De er ikke kraftige, men fungere præcis efter hensigten på dette projekt. Til sammenligning er dem fra Trævarefabrikkens lagerudsalg kraftigere (men også væsentlig dyrere).

   Skøn aften til dig 🙂

 • Svar Anne-Mette 18/06/2014 kl. 23:21

  Super fed med den lysegule farve. Tillykke med fødselsdagen forleden og tillykke med din nye stol. Det der bakkebord-ting du har i hjørnet af køkkenet hvor har du det fra?

  Kh. Anne-Mette

  • Svar bettinaholst 19/06/2014 kl. 08:29

   Tak Anne-Mette 🙂

   Det er fra Ikea. Jeg har forsøgt at se om jeg kunne finde det på deres hjemmeside så du kunne få navnet på det, men det lykkedes ikke lige. Er dog ret sikker på, at de stadig har det 🙂

   • Svar Anne-Mette 19/06/2014 kl. 17:24

    Og mig som var sikker på at jeg kendte hele IKEA’s varesortiment. Denne har jeg aldrig set, men ved faktisk heller ikke helt om Ålborg afd. har hele sortimentet. Hvis du finder navnet må du gerne give mig besked, hvis du gider altså

    • Svar bettinaholst 20/06/2014 kl. 22:50

     Hahha sådan har jeg det også med Ikea 🙂 – jeg vender tilbage hvis det lykkedes 🙂

 • Svar Hans 03/08/2014 kl. 19:36

  Utrolig som nogen bare har energien til det engang imellem 🙂 Tillykke med fødselsdagen… 🙂

  • Svar bettinaholst 04/08/2014 kl. 08:31

   Tak Hans, tit er jeg oppe at flyve på energien og det udnyttes, andre gange er der knap så meget at trække på. Tak for din hilsen 🙂

 • Svar DIY gren lampe 30/09/2014 kl. 19:14

  […] Men derfor skal du ikke snydes for ideen, for der er jo masser af andre klemlamper på markedet. I Ikea kan du f.eks. få en til stort set ingen penge. Teak konsollen fik også en overhaling i form af grå maling, dog lod jeg benene være. Jeg købte konsollen på Dba for 450 kr. men den var ikke så pæn alle steder, så derfor måtte den have en tur med penslen. Du kan se hvordan den så ud i dette indlæg. […]

 • Smid mig en Hilsen