Kom indenfor, Malede vægge, Mine malerier, Mine projekter, Vægge

Ocean Green

Ocean Green

Herhjemme har vores gæste-/herre værelse gennemgået en forandring.

Ocean Green hedder farven som væggene er blevet forkælet med.

Jeg har tidligere haft 2 vægge med mørkeblå i det værelse. Det holdt kun i et par måneder, da jeg synes farven stjal al dagslyset.

Så jeg svor, at jeg ikke skulle male mørkt i dét værelse mere.

Men altså…

Nu er det helt mørkegrønt.

På alle 4 vægge !

Arhmen altså…det stjæler stadig al dagslyset, at male så mørkt i det værelse. Men jeg er fuldstændig vild med det. Ovenikøbet gik jeg all-in og malede mit “forvandlingsskab” i samme farve, så det nu nærmest “forsvinder”, hvilket var hele ideen bag. Vi er begge vilde med resultatet. Resten af vores hus er lyst mens værelset her nu er en hule. En mandehule, hvor Thomas`dartskab hænger.

Gys hvor er det grimt det dartskab, men det er et af de mange kompromiser vi har indgået herhjemme. Det andet kompromis er bar vognen.

Ja det er mange 😉

Nårhmen kom da med indenfor og se resultatet (som jeg ved nogen af jer sikkert flipper skråt over af bar forskrækkelse)….men…hey…det er jo bare maling.

Sådan ser værelset ud i skrivende stund:

blog-bettina-holst-sadolin-mini-makeover-ocean-green-1 blog-bettina-holst-sadolin-mini-makeover-ocean-green-2

Tæppet er fra det danske brand Mette Ditmer

Guldbordet er fundet i Kvickly til 299,- kr.

Guldlampen er fundet i Bahne til 199,- kr.

Boucherouite tæppet er fundet på ebay.com. Blot søg på “Boucherouite rug” og du kommer i tæppe himlen.

Det er billigere at købe tæpper der end herhjemme. Dog skal du være obs. på at der kan komme told og afgift på, men det kan stadig være meget billigere…

Daybeden – ja den lever i bedste velgående på 4. år. Daybeden kan du se hvordan du laver i dette indlæg.

blog-bettina-holst-sadolin-mini-makeover-ocean-green-3blog-bettina-holst-sadolin-mini-makeover-ocean-green-6 blog-bettina-holst-sadolin-mini-makeover-ocean-green-7blog-bettina-holst-sadolin-mini-makeover-ocean-green-4blog-bettina-holst-sadolin-mini-makeover-ocean-green-5

Væggene og skabet er som nævnt malet med maling fra Sadolin – en af de nye farver her i efteråret fra dem – farvekoden hedder “Ocean Green – N8.40.21” – “Vægmaling halvmat”.

Super nem at smøre på – du kan finde inspiration til en Sadolin mini make-over her.

Du finder nærmeste forhandler af malingen her.

Normalt er jeg lidt ligeglad med modefarver, men denne her…den blev jeg sgu ramt af første gang jeg så den. Bum. Lige sådan en farve jeg havde gået og forestillet mig kunne være “såååå hyggelig”.

Koen på sidste billede har jeg lavet og den fås her i 2 størrelser. A girl gotta try 😉

“Forvandlingsskabet” har jeg tidligere forandret (en del gange – deraf navnet). Denne gang har jeg sat 2 x 12mm mdf plader på (skåret på mål i Bauhaus) foran glaslågerne og dermed er det blevet et lukket skab. Pladerne er lige til at skrue af igen, hvis jeg igen får behov for at glaslågerne kan ses.

Skrivebordet har jeg selv lavet ud af en gammel “sætterkasse”. Jeg troede egentlig, at jeg havde vist det projekt men det kan jeg se, at jeg ikke har, så det vender jeg lige tilbage til i et andet indlæg snart.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

82 Kommentarer

 • Svar anne Romedahl 03/11/2016 kl. 10:32

  Skønt indlæg og så lækkert resultat. Modigt at du også malede forvandlingsskabet, men det er rigtigt fedt, at det er malet i samme farve som væggen. Samtidigt giver mørkegrønne vægge noget shine til de enkle ting, som du har valgt af hænge op – dit elsdyrhoved og lampen træder tydeligt frem. Jeg er vild med det – det hele!!

  • Svar bettinaholst 03/11/2016 kl. 13:21

   Tusind tak Anne 🙂

   Selvom det er meget mørkt, så gør det egentlig ikke så meget i dette værelse. Det er blevet varmt og rart og så er udsigten fra kontoret og ind mod rummet meget mere….ja hyggelig. Skabet er en stor “klods” og jeg havde lige brug for at det ikke var så dominerende og det synes stort set ikke mere – men rummer stadig en masse “ragelse” 😉

   Kh Bettina

 • Svar Kom indenfor i vores stue og soveværelse - Bettina Holst Blog 04/11/2016 kl. 10:55

  […] Den dag jeg tog billeder i stuen og i soveværelset, tog jeg faktisk også billederne til dette indlæg om vores nye grønne vægge, så hun fulgte trofast efter og gjorde sig til og kom med på ret mange billeder. Jeg flyttede […]

 • Svar Boliginspiration - en skøn murstens væg - Bettina Holst Blog 27/01/2017 kl. 13:55

  […] 4 vægge og et stort skab. Men kun i dette værelse. Hvis du vil se hvordan det værelse ser ud kan du tjekke indlægget her. Jeg må indrømme, at jeg stadig er total vild med det. Der er en helt speciel stemning i det […]

 • Smid mig en Hilsen