Inspiration, Kom indenfor

Nytårsforsæt – rent bord

Nytårsforsæt – rent bord.

Mit nytårsforsæt…og ikke bare i år, men fra og med i år 2017 er…rent bord.

Sådan helt bogstaveligt !

I vores køkken har vi et okay stort køkkenbord og af en eller anden grund var det bare blevet en slags landingsplade – ting som skulle ud i atelieret lå her, ting, der kom fra atelieret lå her, nøgler, briller, aviser der skulle smides ud lå her. Alt sammen ting, der bare ikke tidligere røg videre med det samme. Det kunne sagtens ligge i flere timer indtil en af os skulle ud i atelieret (okay den hænger på mig), skulle ovenpå, i bryggerset osv osv og jeg blev pludselig røvtræt af det !

Så jeg har besluttet at i år skal det fandme være slut. Ting, der skal videre – skal videre med det samme !. Hvor svært kan det være..

Og det ér faktisk kommet videre med det samme siden 1.1.2017. Det lyder måske som en lille ubetydelig ting at dims og dut lå og flød, men det har det vist sig ikke at være, for hold nu op altså hvor det virker beroligende, at der ikke er noget der ligger og flyder unødvendigt.

Faktisk tager mange af tingene jo ikke mere end 1-5 minutter at ekspedere videre. Før i tiden, når vi “samlede til bunker”, kunne det jo snilt pludselig tage en halv time at fordele lortet. Jeg var også irriteret over at skulle rykke ting rundt nogen gange på køkkenbordet, når vi skulle lave mad. Nu lyder det som om vi slet ikke kunne komme til for rod, så slemt var det dog heller ikke….men nogen gange er det de små ting der irriterer ikke ?. Og det er jo spild af energi og godt humør.

Jeg har også besluttet, at vasketøjet skal lægges sammen og på plads med det samme. Tit skete der nemlig også det, at det blev lagt sammen (min opgave vup vup), men så kunne vasketøjskurven godt stå i et par dage henne ved spisebordet, før den båret op på 1. sal og det blev lagt på plads (også min opgave) og nærmest en af de eneste jeg har.

Kom med indenfor i vores køkken:

Vasen og lysestagen er iøvrigt fra Kvickly. Vidste du iøvrigt at Coop (som Kvickly jo er en del af) har en ret fed webshop med møbler og interiør ?

Arhm..altså.

Jeg har lagt mærke til i den uge der er gået, at det virker vildt beroligende og mindre “stressende” på mig – at der ikke ligger småting og flyder på køkkenbordet. Det er sgu helt zen-agtigt rart !

Faktisk er jeg ikke et rodehoved, men køkkenbordet, tja noget gik ligesom galt. Men det er slut nu.

Måske trives du bedst i rod ?

Jeg læste på Facebook forleden om en undersøgelse at rod er rigtig godt (også hvis det betyder, at du bruger 20 min. på at finde en bluse i skuffen) !

I min verden er det noget fis.

Rod fungerer ikke for mig. Er der for meget rod omkring mig – så roder mit hoved også. Og når man som jeg i forvejen er fyldt med rigtig mange tanker/ideer – hele tiden – så skal jeg altså have ro i mine omgivelser.

Jeg gider da ikke bruge energi på at lede 20 minutter efter en bluse, hvis jeg kan bruge 2 minutter fordi tøjet ligger pænt og lige til at gå til. De 18 minutter kan jeg bruge på f.eks. at læse i min bog.

Men hey det er jo bare mig…

At der så godt kunne tørres støv af, støvsuges, for ikke at tale om at vaske gulvet noget oftere – tja det er en anden snak.

Ha`en skøn dag !

Kærligt Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Line 12/04/2017 kl. 21:16

    Også et godt nytårsforsætte! Jeg kom først i gang med mit nytårsforsætte om at løbe i slutningen af februar.. men holder det endnu! 😉

  • Smid mig en Hilsen