Nyt sofabord efter 15 år
Kom indenfor, Køkkenet

Nyt spisebord efter 15 år

Nyt spisebord efter 15 år

Vi er gået fra et hvidmalet træ spisebord til et mørkt keramisk.

Og jeg er v.i.l.d med det.

Udover at det er flot, så er det også super praktisk og eddersmart med den indbyggede funktion, så man kan udvide bordet med et snuptag. Skidesmart altså.

Og hvor tit finder man noget som er både flot og praktisk på én gang?

Toppen er som nævnt keramisk, hvilket betyder, at man kan droppe sine bordskånere og sætte de varme gryder, fade m.v. direkte på, hvis man hr lyst til dette. Det ridser heller ikke, så super velegnet til børnefamilier.

Lyder jeg begejstret?

Det er jeg.

Meget.

Jeg forelskede mig i bordet som hedder Madrid hos Sitn’Sleep i Herlev for et par måneder siden – og nu står det simpelthen på matriklen – sponsoreret af Sitn’Sleep som jeg har indgået et samarbejde med. Jah lucky me.

Vores gamle bord nåede, at runde de 15 år og da det intet fejler og ældste sønnike og fruen manglede et større bord, så røg det videre til dem. Win win.

Det jeg var kørt lidt surt i med det bord, var tillægspladerne. Store, tunge og klodsede og så stod de og optog en del plads i bryggerset, når vi ikke brugte dem. Så de var faktisk lidt til daglig gene.

Men det er fortid, for vores nye bord har som sagt indbygget udvidelses funktion. Har ikke lige styr på hvor mange gange jeg har testet den funktion af (hehehe) – nåhh ja men lidt legebarn er man vel.

Men kom nu med indenfor og se det:

Nåhm nu har jeg jo nævnt et par gange den der megasmarte udvidelses funktion, der er gemt, så derfor snuppede jeg lige et par billeder, så du bedre kan forestille dig hvad det er jeg skriver om.

Så her kommer lige et par billeder af funktionen:

Det sidste billede er hvor bordet er slået ud. Når det ikke er slået ud er der plads til 4 personer på hver side og 1 i hver ende – altså 6 personer. Når det er slået ud er der plads til 10 personer medmindre du har store spisebordsstole med armlæn.

Jeg har tidligere skrevet om Sitn’Sleep og har du ikke været forbi en af deres fysiske butikker, så burde du prøve det. De har så mange fine ting og deres priser er for alle. Virkelig. Nogle af deres møbler kan du også finde på www.sitnsleep.dk.

Nysgerrig på hvor nogle af de andre ting er fra, så spørger du bare ikke?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Indlægget er sponsoreret – du kan læse om min reklamepolitik her.

 

 

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

82 Kommentarer

 • Svar Charlotte 23/05/2018 kl. 10:48

  Nye investeringer til hjemmet er altid en fornøjelse, især når det er noget man har drømt om.. Og en god spiseplads er altså rar at have, når man skal sidde i mange timer med gæster..
  Hvor er lampen og de smukke sort/ hvide fotos fra?

  • Svar bettinaholst 23/05/2018 kl. 15:08

   Ja det var rart med en nyt bord 🙂

   Lampen er fra House Doctor og de sort hvide fotos er faktisk fra en bog jeg købte på tilbud til kun 100 kr i boghandlen. En stor bog næsten kun med fotos fra Afrika. Jeg vidste allerede da jeg købte bogen, at der skulle klippes sider ud. Kan virkelig anbefale at kigge efter fotobøger i boghandlen og på loppemarkeder. En super billig måde, at få billeder til sine rammer 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Sophie 01/12/2019 kl. 20:09

  Hej Bettina.

  Sjovt jeg lige fandt dit billede efter jeg selv har bestilt præcis det samme bord. Nu er jeg nysgerrig, hvad er det for en stol du har i fokus i det første billede øverst? https://i.imgur.com/BvPfMAi.png Denne stol? Jeg synes jo den er fantastisk flot.

  Håber også jeg bliver glad for mit bord 🙂
  Kh Sophie

  • Svar bettinaholst 10/12/2019 kl. 16:38

   Beklager Sophie, ser først din besked nu (men jeg har jo svaret på mail), så det går nok :-))

   Bortset fra at bordet er tungt som et ondt år, så er det mega praktisk. Er især glad for at jeg kan stille varme ting på det direkte fra ovnen uden at det laver brændemærker og så ridser det ikke!, hvilket er et kæmpe plus 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen